Când pericolul de lovituri pe drum, nu panica. Știți ce să faceți. Urmați aceste sfaturi de supraviețuire pentru a vă proteja și pentru a minimiza daunele aduse vehiculului dvs. Arr 1. Oprirea unei mașini în hidroplanare

Hidroplanarea are loc atunci când anvelopele mașinii se odihnesc pe apă, mai degrabă decât direct pe șosea. În general, acest lucru se întâmplă atunci când conduceți într-o băltoacă prea repede.
 • Dacă ploua destul de tare, nici măcar nu trebuie să conduci o băltoacă pentru a obține aquaplaning, se poate întâmpla oriunde pe drum. Aceasta este o situație destul de periculoasă; este foarte ușor să pierzi controlul asupra vehiculului.
 • Dacă vi se întâmplă acest lucru, nu frânați, lăsați mașina să se oprească până când se oprește hidroenergia (și dacă conduceți o mașină de transmisie manuală, trebuie să vă mișcați). Surv 2. Supraviețuiască derapaj pe gheață și zăpadă
 • Nu vă panica. Nu frânați.
Ridicați piciorul de pe clapeta de accelerație și orientați volanul în direcția șinei. Dacă trebuie să frânați, aplicați o presiune constantă, dar ușoară, nu pompați sau lăsați-o să se înghețe.
 • Frânele sunt susceptibile de a face zgomot, dar trebuie să vă recâștigați controlul în cel mai scurt timp. Ca 3. Sit înapoi pentru a evita să fie rănit de airbag
 • Cine este cel mai riscat de a fi rănit de airbag-uri care ar trebui să ne protejeze?
 • Potrivit Poliției de Stat din Michigan, șoferii stau prea aproape de volan. Așezați-vă în spatele scaunului, în loc să vă sprijiniți de volan. Lăsați cel puțin 25 centimetri (10 inchi) între dvs. și volan și, bineînțeles, purtați întotdeauna centura de siguranță.
4. Minimizarea impactului în cazul în care cel mai rău este inevitabil
 • Deci, un vehicul vine la tine; poate că șoferul este distras (sau mai rău, adormit în timp ce conduce). Ce ar trebui să faceți?
 • Asigurați-vă că farurile sunt aprinse, o lumină puternică ar trebui să atragă atenția șoferului și că vă îndreptați cât mai aproape de partea dreaptă a benzii dvs. (departe de banda în direcția opusă).
Dacă mașina este în banda dvs. și nu se mișcă, nu jucați din greu. Încetiniți-vă pentru a reduce forța accidentului inevitabil, apoi deplasați drumul spre dreapta (nu pe stânga, în banda în direcția opusă).
 • Dacă aveți impresia că veți atinge un semn sau alt obstacol, cel puțin nu este un alt vehicul care rulează la viteză maximă. Încercați să nu atingeți acest cap de obstacol; vedeți dacă puteți manevra vehiculul dvs. pentru al lovi într-un unghi. Nu 5. Nu te plimba pentru cerb
 • Cele mai multe ciocniri dintre mașini și cerbi apar în toamnă, între orele 18 și miezul nopții, potrivit Politicii de Stat din Michigan.
 • Dacă este întuneric, cel mai bun mod de a face cerbi este să conduci cu grinzile tale înalte, care vor lumina ochii animalelor.
 • Dacă vă vedeți un cerb în calea ta, nu este sigur să fugi: este mai bine să lovești cerbul decât o altă mașină, un stâlp de telefon sau orice altceva care ar putea provoca probleme chiar mai mari. daunelor și vehiculului dvs.