Sunteți de planificare o mică sindrofie de cumpărături? Lăsați mașina la parcare și mergeți la cumpărături!

Ești de planificare o mică sindrofie de cumpărături? Lăsați mașina la parcare și mergeți la cumpărături!

Acesta este scenariul de coșmar pentru toți șoferii: ați condus mai mult de o oră în căutarea unui loc unde să vă parcați mașina. Înmulțiți întâlnirile cu semnificații unice, rotunji ascuțite, lumini roșii, dealuri abrupte, străzi aglomerate, ocoluri ... Aceasta este ceea ce vă derutează cărțile!

Un hidrant de incendiu aici, o interdicție acolo, lucrări de construcție mai departe, o stradă închisă în plus ... Pe scurt, fără îndoială, faci un lucru greșit ... și pierzi cardul în proces ! Nu vă panicați! Luați doar direcția de parcare, destinația de salvare! Indiferent dacă locurile de parcare gratuite, plătite sau stimulative cresc în popularitate, mai ales datorită utilității lor, desigur, dar și aspectului lor verde.

Nu mai aveți probleme de parcare!
  • Dacă locuiți departe de centrele urbane, parcurile și parcurile de agrement sau parcurile de stimulare sunt, de asemenea, ideale pentru că vă permit să accesați centrul orașului cu mijloace de transport public: metrou, trenul de călători sau autobuzul. O călătorie expres pe hartă în perioadele de vârf, ne place!
  • De ce vă faceți griji pentru blocajele de trafic sau un loc de parcare pentru a găsi? Ce servicii de parcare vă oferă este timpul liber pentru a merge despre afacerea dvs. cu liniște. Ca să nu mai vorbim de faptul că sa parchezi masina contribuie la păstrarea calității aerului (mai puține mașini care circulă în mod inutil înseamnă mai puține gaze cu efect de seră) .Some carpoolers ia chiar posibilitatea de a împărți costurile legate la parcare - mai mulți dolari pentru fericirea portofelului lor!
  • Lăsându-vă mașina într-o parcare este, de asemenea, o modalitate foarte bună de a șterge drumurile, mai ales în timpul frenetic 9 la 5, apoi evitați șantierele de construcție. Deci, înainte de a vă întreb ce cercetare trebuie să ia pentru a ajunge la destinație fără griji (și timp, tu cu siguranță nu ar fi târziu pentru acest concert ai așteptat atât de nerăbdător!) Cere mai degrabă cum poți evita să iei mașina ta!
Multe atracții ... și la fel de multe parcare!

Locurile de parcare locale abundă în orașe mari și sunt adesea situate lângă atracții. Cumpărături, spectacole, concerte, excursii turistice, excursii sau de lucru, pe scurt, toate motivele sunt bune pentru a vă lăsa mașina la parcare. Deoarece, în cele din urmă, o experiență de parcare netedă poate fi plătită, pe lângă faptul că contribuie favorabil la cursul zilei. Gândiți-vă la următoarea excursie!