Rujul moale? Parfum prea invaziv? Reparați urgențele de machiaj cu aceste sfaturi și trucuri ușoare.

Ruj de urgență

Cum să afli dacă rochia nouă pe care o încerci este măgulitoare pe față: ți-ai uitat roșul și rujul acasă. Dar găsiți în partea de jos a pungii dvs.un creion maron creion. Obțineți buze pe buzele voastre și veți găsi acest lucru fantastic!

Sfat:O pungă a rămas prea mult timp la soare? În loc să așteptați ca aparatul de aer condiționat să-și întărească rujul înmuiat, puneți-l în frigider pentru a obține înapoi în 5 minute.

Mai mult bumbac?

Nu mai aveți bile de bumbac sau discuri de curățare și nu doriți să folosiți țesuturi din cauza reziduurilor pe care le lasă pe piele? Tăiați niște pătrate de tifon pentru a elimina machiajul. Tigaia este un material moale, poros și absorbant. Utilizați un pătrat mai mare pentru facială, sub formă de pastă sau cremă, astfel încât substanța să nu fie rulată pe podea sau pe dumneavoastră; așezați țesătura foarte ușor pe amestec până când pătrunde.

Nu aplicator de umbra ochilor?

Nici o problemă. În schimb, utilizați un tampon de bumbac: este mai moale, vârful poate fi folosit pentru a estompa și a înmuia zona ochiului. Marele avantaj: renunțați când ați terminat.

Machiaj eroare?

Dacă mergeți prea departe cu rimel sau vărsați în altă parte pe fața dvs. în timpul rutinei de machiaj, pur și simplu ștergeți cusca cu un tampon de bumbac înmuiat în jeleu de petrol. Apoi începeți din nou cu o mână mai ușoară.

Un fix de parfum surprinzător

Te-ai pulverizat accidental cu un pic deprea multparfum? Dacă apa și săpunul nu rezolvă problema, luați o sticlă de vodcă în bar. Puneți puțin alcool în locurile în care ați aplicat parfum sau parfum, iar spiritul aproape inodor va estompa rapid efectele acestui miros.

Acasă Lip Gloss

Pentru a face luciu de buze proprii, colecta ultima bucată de ruj din tubul dvs. și se amestecă cu un pic de jeleu de petrol.Puneți amestecul într-un borcan gol de luciu de buze și voila! Este gata de utilizare. Pentru o strălucire mai puternică, se răcește amestecul timp de o oră.