Închirierea unui asistent personal vă poate ajuta să vă faceți zilele mai productive și eficiente. Iată patru sarcini care trebuie delegate asistentului dvs. pentru a fi mai productivi.

Încrederea anumitor sarcini la un asistent personal vă permite să vă concentrați asupra mai multor sarcini cerebrale care vă pot aduce mai mulți bani și vă puteți avansa cariera în direcții diferite. Cu toate acestea, este logic să angajați un asistent personal numai dacă puteți delega sarcini pentru a scăpa de ele. Tr 1. Sortați-vă e-mailurile

Mulți dintre noi au o căsuță poștală care este plină de mii de e-mailuri dezorganizate. Se poate părea descurajant să te uiți la toate e-mailurile tale și să ștergi cele pe care le poți scapa și să le depui cele care trebuie să le păstrezi pentru referințe viitoare.

Aceasta este o mare sarcină pentru a vă aloca unui asistent personal.

  • Cereți-vă asistentului să vă plaseze toate mesajele în diferite dosare și să dezvolte filtre auto, astfel încât noile email-uri să fie plasate în locul potrivit.
  • Poate șterge o mulțime de spațiu mental pentru a se concentra asupra altor lucruri. Planul 2. Planificați-vă călătoriile
  • Efectuați excursii de afaceri sau excursii personale poate implica o mică cercetare și planificare.
Puteți utiliza un asistent personal pentru a face acest lucru, astfel încât să nu pierdeți timp încercând să găsiți cele mai bune modalități de a călători mai ieftin.

Asistentul poate căuta site-urile de călătorie și de rezervare pentru a găsi cele mai bune oferte pentru dvs. în timp ce vă petreceți timpul lucrați la alte sarcini. Cursuri 3. Curse

  • Uneori suntem atât de ocupați încât nu avem timp să oferim sarcinile mici și treburile care pot crește în timp.
  • Aduceți-vă hainele la curățător, luați câinele la medicul veterinar sau faceți cumpărături săptămânale cum ar fi toate exemplele de sarcini pe care le puteți atribui unui asistent personal.
Acesta vă va economisi timp și vă va distrage atenția de la sarcinile pe care trebuie să vă concentrați. Réseaux 4. Rețele sociale

Dacă aveți o afacere mică sau aveți profiluri de socializare pe care le utilizați pentru crearea de rețele, puteți avea un asistent personal care să scrie și să vă planifice mesajele.

  • Aceasta vă ajută să mențineți o prezență coerentă în rețelele de social media, chiar dacă nu aveți timp pentru actualizări zilnice.
  • Puteți instrui asistentul dvs. personal cu privire la tipul de material de încărcat și cât de des doriți să fie publicate.