Un pas crucial dacă este unul pentru a obține un loc de muncă, interviul nu ar trebui să fie luate ușor. Unele sfaturi decisive pentru a pregăti această întâlnire crucială și pentru a vă face să ieșiți de la ceilalți candidați.

Resurse umane: Întâlnire de capital

Pentru a obține un loc de muncă, va trebui să mutați, în funcție de locul de muncă și de companie, unul, două, trei și mai multe interviuri. Una dintre ele, adesea prima, are loc în prezența unui membru al echipei de resurse umane.

  • Profesioniștii cu adevărat în domeniul resurselor umane știu suficient despre funcția propusă pentru a putea să vă pun cele mai relevante întrebări.
  • Ochiul pro: ia această întâlnire foarte serios. În caz contrar, nu veți trece niciodată dincolo de primul interviu.
  • În general, resursele umane au la fel de multe de spus ca șeful departamentului în căutarea unui nou angajat. Depinde de dvs. să vă așteptați, pregătindu-vă pentru interviu.

Aici sunt cheile pentru pregătirea bună:

1. Repetați interviul

Cereți unui prieten să joace rolul de recrutor și practică răspunzând la întrebările sale.

  • De asemenea, puteți aplica pentru posturi care nu vă fascina cu adevărat, doar pentru a vă familiariza cu procesele de recrutare. Rep 2. Spot locul
Asigurați-vă că ați ajuns la întâlnirea dvs. la timp.

Oferiți întotdeauna o marjă de siguranță confortabilă. Un blocaj mare de trafic sau o defecțiune la tren, nu se întâmplă numai altora!

  • Nu cunoști locul și sentimentul tău de orientare este sărac? Pentru a evita un dezastru, nu ezitați să recunoașteți călătoria cu o zi înainte.
  • 3. Prezentare impecabilă
Rochie cu grijă. Pentru cele mai multe tranzacții de birou, aceasta înseamnă costum de îmbrăcăminte pentru bărbați și croitor sau echivalent șic pentru femei. , Dar, fiti atenti, nu sunteti invitati la un show de moda. În schimb, concentrați-vă pe eleganță și sobrietate.

Nu neglija nici un detaliu: o cravată de designer nu va șterge unghiile neglijate, la fel cum o rochie bine tăiată nu va prinde cu machiajul scandalos sau pantofii obosiți. Surve 4. Urmăriți-vă comportamentul

  • Nu intrați niciodată în încăpere cu telefonul în ureche sau o gustare manual.
  • Adoptați o abordare încrezătoare.
Mergeți în mod constant, zâmbiți, priviți cealaltă persoană în ochi și țineți ferm mâinile.
  • În etapa de interviu, știți că aveți abilitățile și profilul pe care îl căutați. Depinde de dvs. să știți cum să vă vindeți, oferind o performanță orală impecabilă. Este suficient să respectați cu strictețe aceste reguli simple pentru a trece testul cu brio.