Petreceți 10 minute în fiecare zi a săptămânii dezvoltându-vă rezistența la muncă. Aveți tot ce aveți nevoie la birou pentru a vă menține tonul brațelor.

Exerciții de brat de birou
  • Bucle de birou: Puneți palmele pe partea inferioară a biroului dvs. prin îndoirea coatele. Împingeți-vă cu palmele, ca și cum ați încerca să ridicați biroul. Țineți timp de cinci secunde, eliberați, apoi repetați până când simțiți o senzație de arsură. Aceasta întărește bicepii.
  • Presiune de birou: Puneți palmele pe partea superioară a biroului dvs. prin îndoirea coatele. Apăsați biroul cu toată puterea. Țineți timp de cinci secunde, eliberați, apoi repetați până când simțiți o senzație de arsură. Intareste tricepsul.
  • Pompe de birou: Stați aproximativ 50 cm (1 picior și jumătate) de la birou. Țineți picioarele în poziție și vă sprijiniți de glezne, plasându-vă palmele în partea superioară a biroului. Corpul tău trebuie să formeze o linie dreaptă de la glezne până la cap. Îndoiți-vă coatele pe măsură ce vă scăpați pieptul de la birou. Îndreptați coatele pe măsură ce vă împingeți înapoi. Țineți coatele continuu de-a lungul corpului. Face ca fetele să lucreze.
Exerciții izometrice ușoare

Aceste tipuri de exerciții se fac împotriva unui imobil, ca un zid. Împingându-te împotriva obiectului imobil, tensiunea se acumulează în mușchii tăi, mărind puterea. Țineți fiecare poziție timp de cinci până la opt secunde și repetați gestul de cinci până la zece ori.

  • Apăsați mâinile împreună cât mai greu posibil de zece ori, câte cinci secunde la un moment dat. Puteți vedea într-adevăr o diferență în puterea brațului după două săptămâni. Încercați acest exercițiu de fiecare dată când vă așezați la TV.
  • Stai cu picioarele la o distanta de aproximativ 30 de centimetri (un picior) de perete si impingeti pe perete ca si cum ai incerca sa-l muti.
  • Stai în ușă, picioarele drept și genunchii încuiate. Împingeți-vă mâinile până în partea de sus a ramei ușii timp de câteva secunde, apoi eliberați-o. Repetați de cel puțin zece ori.
  • Extindeți ambele brațe la marginea ușii, cu palmele și umerii îndreptați spre exterior. Apăsați ferm pe laturile cadrului ușii cu ambele brațe. Țineți câteva secunde, eliberați, apoi repetați de 10 ori.
  • Extindeți ambele brațe pe laturile ușii, brațele în jos, palmele îndreptate în față. Cu spatele mâinilor, apăsați ferm pe laturile cadrului. Țineți câteva secunde, eliberați, apoi repetați de 10 ori.