Ah, mirosul și simt de o mănușă veche care se potrivește cu mâna ca un al doilea peau.La slot de préféré.Les lui băț articolele noi nu-și pot înlocui vechiul echipament favorit, deci este important să-l păstrați în stare bună.

Cum să netezească o mănușă

rigid Există aproape la fel de multe opinii despre „bun“ lubrifiant utilizat pentru spargerea mănușă de baseball ormele există în jeu.Les tradiționaliste opta pentru ulei de picior vită (disponibil în cele mai multe magazine de încălțăminte) pentru ulei de in sau ulei special pentru gant.D'autres susțin că vaselina, uleiul de lubrifiere și chiar ulei de baie sunt la fel de eficiente, dacă nu mai mult.Cu toate acestea, procesul de rupere în mănușă este mai mult sau mai puțin același în toate cazurile.

1. Imprastiati un pic de lubrifiant la alegere cu o cârpă moale peste tot pe mănușa și apoi freca într-un pic mai mult în buzunarul mănușii și sub fiecare deget.

2. Așezați o minge de baseball în buzunar și îndoiți mănușa pe côté.Maintenez-l atașat cu o curea, un bandaj elastic sau benzi de cauciuc robustes.Laissez stea timp de una sau două zile, și apoi deschideți mănușa și ștergeți orice ulei în exces cu o cârpă curată.

3.De îndată ce puteți, utilizați mănușa timp de aproximativ 15 minute (50 la 70 de fotografii) pentru a ajuta la conturul forma mâinii tale.

Menținerea mănușă de baseball

După ce mănușa de baseball este rupt, puteți păstra pentru o lungă perioadă de timp dacă urmați aceste reguli simple:

• Nu lăsați-l în portbagaj sau pe scaunul car- dvs. sau în orice alt loc în care poate fi expus la căldură sau lumină excesivă care ar în cele din urmă uscat și sparge adaosul cuir.En, nu se usuce o mănușă udă pe o soba fierbinte sau pe radiateur.À în schimb, utilizați un prosop absorbant

• Nu utilizați mănușa prea mult, de două ori pe an trebuie să fie suficient. Gard • Țineți șireturile strânse și păstrați-le cu o bilă în buzunar când nu le folosiți.

Având grijă de o bucată de lemn bastoane de metal băț

poate fi la modă, dar lemnul nu va pierde recursul la puristi baseball.Voici câteva modalități de a păstra bățul în stare bună:

• Ștergeți țineți alcoolul după fiecare joc sau fiecare sesiune de testare pentru a elimina acumulările de murdărie sau gudron de pin.

• Încercați să evitați umede sau ude bâton.Quand dvs. un stick este umed, uscat cât mai curând posibil, cu o cârpă moale și frecați-l cu un pic ulei de in. Condiție • Condiționați periodic becul prin frecarea acestuia de un alt stick de lemn. Dați lovituri efective timp de aproximativ cinci minute până când suprafața apare netedă și uniformă.

• Țineți bețele în poziție verticală într-un loc uscat, cu mânerul în sus.

mingi de baseball Clean

• Îndepărtați murdăria și petele de pe mingi de baseball dvs. prin înmuiere în 250 ml (o cana) de apă și 50 ml (1/4 cana) de amoniac.

• Întoarceți mingea în soluție de câte ori este necesar. Clătiți cu apă rece și uscați. Cette • Această metodă de curățare funcționează, de asemenea, pentru mingi de baschet, mingi de fotbal, mingi de golf, volei și mingi de fotbal.