Cum să vă pregătiți pentru prima experiență de schi? Intra in forma cu aceste exercitii de schi incepatori.

Pentru începători, schiatul poate fi o experiență descurajantă. Pentru a minimaliza riscul și pentru a vă pregăti pentru coborâșuri interesante, iată câteva exerciții care vor beneficia de schiorii novice.

Vizionați videoclipuri cu exerciții de schi

Web-ul este o sursă excelentă de exerciții de formare pentru a vă aduce înapoi în formă și pentru a vă întări mușchii înainte de a începe pe pante. Acesta oferă o multitudine de videoclipuri realizate de experți și entuziaști. Există multe exemple care vor servi drept referință pentru a vă găsi fitnessul în confortul casei dvs. Unele videoclipuri rapide și ușoare durează între 10 și 30 de minute și vă permit să vă concentrați în mod special pe formarea de forță și flexibilitate. Urmând o rutină zilnică de antrenament, schiorii începători vor găsi echilibrul necesar și vor întări mușchii picioarelor.

Exerciții de anduranță

Prin combinarea formării de forță și a antrenamentului cardio zilnic, puteți tonul corpului dumneavoastră și creșterea staminei. Îmbunătățiți ritmul cardiac prin provocarea sistemului cardiovascular, apoi mergeți la pompe sau la banca de exerciții. Vă puteți încălzi mușchii în timp ce reduceți impactul asupra genunchilor și articulațiilor. Încercați să vă măriți rezistența printr-un antrenament de un minut, inclusiv săriți coarda și cățeluiți în timp ce mergeți. Înotul este, de asemenea, un exercițiu de anduranță care vă va permite să vă pregătiți rapid pentru ziua cea mare. Dacă aveți acces la o piscină comunitară, aceasta este o modalitate excelentă de a accelera ritmul și de a crește rezistența.

Exercitarea gleznelor și a genunchilor

Nu este surprinzător faptul că schiul exercită stres asupra gleznelor și a genunchilor. O modalitate excelentă de a-ți exercita mușchii începători este să începi să lucrezi la genunchii și genunchii cu cel puțin o lună sau două luni înainte de a te apleca pe pante. Încercați sărituri laterale și exerciții de patinaj de viteză pentru a consolida mușchii de bază, gleznele și genunchii.

Aceste două exerciții încep într-o poziție în picioare, cu ambele picioare umăr la distanță și într-o poziție ghemuită. Pentru salturile laterale, imaginați-vă că sari o linie imaginară conducând cu piciorul drept și lovind piciorul stâng lângă piciorul drept. Apoi repetați exercițiul cu piciorul opus. Continuați aproximativ un minut înainte de a trece la pasul următor.

Pentru exercițiul de patinaj, îndoiți genunchii și păstrați-vă călcâiele plat. Extindeți piciorul drept în lateral, la aproximativ 2 picioare de celălalt picior, cu degetele de la picioare îndreptate spre exterior și atingând solul. Du-te rapid la piciorul stâng și face același lucru prin alternarea picioarelor pentru un minut întreg.

Schiul este o activitate distractivă, deci urmați aceste sfaturi pentru a vă forma corpul în formă și pentru a obține un exercițiu regulat pentru a vă pregăti pentru prima dvs. fugă. Rămâneți pe pistă cu un program regulat de exerciții fizice și de fitness, care vă va ajuta organismul să evite rănirea atunci când vă atingeți pe versanții din această iarnă. Pentru a merge la nivelul următor, consultați antrenorul sau un profesionist pentru informații despre cum să vă adaptați rutina exercițiilor și să vă mențineți motivația.