Există soluții pentru a reduce costul total al unei nunți. Unele oportunități de economisire vor ajunge să vă costă mai mult pe termen lung. Urmați aceste sfaturi de catering pentru a evita eventuale surprize. Recr 1. Închiriați servere suplimentare

Furnizorii de catering vă vor spune că unul sau două servere vor fi suficiente pentru recepția dvs. mare (cum ar fi o recepție de nuntă), dar dacă nu doriți ca cei 200 de oaspeți dvs. să coadă pe tot parcursul nopții acestea nu vor fi suficiente.

Cele mai multe companii de restaurante sfătuiesc un server pentru 75 de persoane, dar planificatorii de nunți ar trebui să precizeze în contractul dvs. un server pentru 50 de persoane care să ofere servicii de cocktail (în timpul cărora oaspeții consumă cel mai mult), cu un server pentru 75 de persoane în timpul cină.

  • Veți plăti un pic mai mult, dar veți evita recepția dvs. să arate ca o coadă într-o cantină. Achetez 2. Cumpărați alcool pe persoană, nu beți
  • Chiar dacă majoritatea oaspeților de nuntă nu sunt băutori grei, nu lăsați-o pe cel care vă îngrijește de băut. De fapt, atunci când lichiorul este gratuit, mulți oaspeți profită de el, dar ceea ce este gratuit pentru ei vă costă aproximativ 7,50 USD per cocktail.
S-ar putea să credeți că, deoarece majoritatea membrilor familiei dvs. nu sunt băutori grei, cea mai bună soluție ar fi să plătiți de sticlă. Nota de băutură ar putea depăși cantitatea de hrană.

Este aproape întotdeauna mai ieftin să plătești pentru alcool pe persoană.

  • Caterers poate oferi o rată forfetară pe persoană pentru un eveniment de patru ore în cazul în care oaspeții pot bea cât de mult vor, de exemplu.

Cu un contract pe persoană pentru alcool, nu veți fi surprins în momentul facturării.

  • 3. Spiritele bine-cunoscute
  • Oaspeții își vor aminti ce a fost servit la recepția de la recepția dvs. Prin urmare, este mai bine să plătiți ceva mai mult pentru alcoolul de marcă.
Iată motivul: diferența de preț între băuturile spirtoase de nivel inferior și băuturile spirtoase de marcă este de numai câțiva dolari pe persoană, dar diferența poate fi considerabilă în prestigiul recepției și satisfacția oaspeților dvs. .

Pentru 200 de persoane, costul va fi cu câteva sute de dolari mai mult.