Cu toate familiile noastre pot fi sursa de cele mai mari bucurii noastre putem, uneori, ne irita unii pe alții. Iată câteva sugestii pentru menținerea păcii.

1. Rămâneți conectat

Uneori, cauza stresului dvs. poate fi și leacul. Multe studii arată că înconjurarea cu familia și prietenii reduce presiunea de stres mai bine decât orice altceva.

 • Asistența socială te face să te simți mai puțin izolat în timp ce îți întărești sentimentul de control, singurul care poate face viața mai puțin intimidantă. Par 2. Vorbiți despre asta
 • Dacă familia dvs. este mai stresantă decât suportivă, trebuie să răspundeți. Trebuie să fii cinstit cu privire la situație și să fii clar despre ceea ce ai nevoie.
Faceți o reuniune de familie și ajungeți la subiect. Ar putea fi nevoie de mai multe.

Un ritual posibil este o reuniune de familie pe săptămână, timp în care vorbiți despre probleme personale și de grup, orare și responsabilități. P 3. Gândește-te la modul în care vorbești cu oamenii

 • Amintește-ți că felul în care spui lucrurile spune cât de mult spui.
 • Când vorbești cu cei dragi, în special cu soțul / soția, despre ceea ce vă deranjează, evitați să vă bateți și să folosiți negativul.
Studiile au arătat că critica poate produce o creștere semnificativă a hormonilor de stres. Și acest lucru duce rareori la o îmbunătățire a situației.

O strategie mai bună este să accepți responsabilitatea pentru stres în gospodărie.

 • Angajați-vă să vă îmbunătățiți și încercați cu adevărat să o faceți.
 • În timpul conversației, țineți-vă vocea slabă și calmă, indiferent de răspunsul la comentariile dvs.

Păstrați zâmbind și amintiți-vă ce a spus bunica ta: nu prinde muștele cu oțet! Essayez 4. Încercați imaginile ghidat

 • Du-te la o cameră liniștită și practică niște tehnici simple de ghidare a imaginilor.
 • Gândurile liniste sunt ca bulele de apă emise de o sursă. Gândurile stresante, pe de altă parte, sunt ca o inundare care se revarsă.
 • Controlați apa și veți ține haosul sub control, astfel încât totul să rămână calm și senin.
Gândiți-vă la apa care curge liniștit pentru doar cinci minute. Imaginați-vă în imediata apropiere a unui șuvoi murmurător și ascultați sunetul apei.

Aceasta face utilizarea imaginilor o tehnică puternică pentru focalizarea gândurilor asupra imaginilor mentale pașnice și declanșarea sentimentelor care o însoțesc.

 • Crezi că e banal? Luați în considerare Este sigur că și gândurile și sentimentele subtile pot avea un impact asupra nivelului de zahăr din sânge.
 • de căutare Șoarecii de laborator de mare pentru diabet zaharat au un nivelul de glucoza din sange mai mari atunci când acestea sunt condiționate să anticipeze dacă numai un inconvenient minor, cum ar fi mutarea la sol sub labele lor.
 • Când vine vorba de familie, iubirea nu este întotdeauna suficientă. Trebuie să faceți efortul pentru a asigura satisfacția tuturor. Concentrați-vă asupra a ceea ce vă place unul pe celălalt și mențineți comunicarea deschisă. Deci, atunci când apare o problemă, puteți găsi o soluție împreună.