Vrei ca toată lumea să se distreze în timpul dușului? Iată cinci jocuri care vor face exact asta. Plăcere garantată pentru tineri și bătrâni.

1. "Bebelușii" interzise

Acest joc este jucat în întreaga duș. La sosire, oferiți fiecăruia dintre oaspeții dvs. un pensetă de scutec. Spuneți-le că este interzis să pronunți cuvântul "bebeluș" în timpul dușului. Ori de câte ori cineva este prins spunând "bebelușul", persoana care îl surprinde poate să-și fure pinul. Persoana cu cele mai multe pini de la capătul dușului câștigă jocul. De 2. Ce fel de alimente pentru copii este?

Aici este un joc foarte distractiv, care este destul de ridicol pentru a păstra totul interesant. Regulile sunt destul de simple: dați fiecărui oaspete o lingură de alimente pentru copii, apoi spuneți-le să ghicească ce este. Persoana care acumulează cele mai corecte răspunsuri câștigă. Acesta este un joc care nu va eșua să trezească râsul tuturor! Un 3. Un cadou de bingo pentru copii

Pentru majoritatea oaspeților, partea cea mai puțin interesantă a dușului este când părinții potențiali își despachetează cadoul. Dar cu acest joc mic, oaspeții dvs. vor avea la fel de distractiv ca tine: înainte de duș, să facă cărți de bingo și să umpleți pătratele cu obiecte care sunt adesea date ca un cadou în dușurile pentru copii.

Oaspeții trebuie apoi să plaseze un jeton la locul corespunzător de pe cartela lor de fiecare dată când un cadou pe el este despachetat. Prima persoană care a câștigat cinci jetoane câștigă. Dev 4. Ghici cine este mama celebră

Iată un joc pentru a testa cunoștințele ei despre cultura pop! Pentru început, citiți numele unor copii celebri. Apoi cereți oaspeților dvs. să scrie numele celebrului mamă al copilului. Persoana care primește răspunsurile corecte câștigă un premiu la alegere. Le 5. Inelul aruncat pe sticle de bebelusi

Acesta este un joc de indemanare care va capta interesul tuturor. Umpleți 10 până la 12 sticle cu apă pentru a le cântări. Apoi, aranjați-le în două rânduri și dați inele invitaților dvs. La rândul lor, încercați să le aruncați inelul astfel încât să poată fi puse pe sticlă. Acest joc inspirat de carnaval este o modalitate excelentă de a vă pune pe oaspeți în starea de așteptare a nou-născutului!

Prin adăugarea acestor jocuri la duș, veți face un eveniment foarte festiv pentru dvs. și oaspeții dvs., pe care toată lumea îl va aminti mult timp.