Dați-i lui Moise un motiv să zâmbească în acest an cu aceste delicioase și ușor de pregătit tratează.

O tradiție delicioasă

În ajunul Crăciunului, toate familiile așteaptă cu nerăbdare sosirea lui Moș Crăciun și a tuturor darurilor pe care le va oferi odată ce toată lumea adoarme.

  • Unul dintre obiceiurile populare din multe familii este să-i lase ceva de mâncare când ajung.

Daca Mos Craciun este asteptat cu nerabdare in toata lumea, culturi diferite ii lasa diferite tipuri de trai. Ce vei alege?

1. Lapte și biscuiți

Un pahar de lapte și biscuiți sunt una dintre cele mai clasice din America de Nord.

  • Se spune că, cu o farfurie de nuggeturi proaspăt coapte și un pahar de lapte rece, Santa nu va reuși să se oprească în casa ta.
  • Nu uita niște morcovi pentru reni. Au o noapte lungă de lucru în fața lor.
2. tartlets umplute

Una dintre tradițiile de Crăciun din Marea Britanie este de a lasa o plăcintă umplute (plăcinte cu carne tocată) și un pahar de lapte Santa.

  • Unele familii înlocuiesc cu grijă un pahar de xeres cu un pahar de lapte în cazul în care Moș Crăciun a răcit în timpul călătoriei sale. R 3. Pudding de orez
În Danemarca, copiii le place să ofere dulciuri hrănitoare și drăguțe Moș Crăciun. De multe ori îi oferă Risengrød, un tip de budincă de orez dulce.

Mâncărurile nordice ca aceasta ar trebui să ajute la lupta împotriva frigului și să-i dea lui Santa energia de care are nevoie pentru a-și păstra darurile toată noaptea.

  • 4. Pan de Pascua
  • În Chile, este tradițional de a face pascua pan pentru Mos Craciun.
Acesta este un vas clasic chilian comparabil cu un tort de burete, dar mult mai dulce. Este disponibil în diferite soiuri. Quel 5. Ceva pentru reni

Țările de Jos se concentrează mai degrabă pe ren, decât pe Moș Crăciun. Copiii olandezi iubesc să lase morcovi, fân și apă să-i ajute să se întoarcă pe drumul lung de la Polul Nord.

  • Dacă credeți că Moș Crăciun ar putea fi abandonate în favoarea renii lui, puteți lăsa întotdeauna un pahar de bere el se pot bucura de renii lui în timp ce se bucură de sărbătoare lor.
Acestea sunt doar câteva dintre gustările tradiționale pregătite pentru Moș Crăciun în întreaga lume. În acest an, încercați să găsiți o rețetă pentru unul sau mai multe dintre aceste tratamente cu ajutorul copiilor dvs. sau, mai bine, să vă stabiliți propria tradiție.