Ziua Îndrăgostiților este o oportunitate de a sărbători dragoste. Fie că este vorba de flori sau ciocolată sau cu o seară romantică, acesta este momentul perfect pentru a arăta iubitului dvs. cât de mult vă pasă.

Una dintre cele mai bune moduri de a sărbători Ziua Îndrăgostiților este să organizezi o noapte de film și există nenumărate filme de dragoste pentru a viziona în dragoste. Iată câteva dintre cele mai bune filme de vizionat în Ziua Îndrăgostiților.

Într-adevăr dragoste

Acest film lansat în 2003 a devenit rapid un clasic modern. Acest film romantic urmează calea mai multor oameni diferiți. Unele personaje trăiesc începutul unei relații de dragoste, altele suferă de o iubire nereciprocă și altele se separă. Acest film este ideal pentru a intra în starea de spirit a Zilei Îndrăgostiților, având o bucatica a vieții de dragoste a altor cupluri.

Când Harry întâlnește Sally ...

Această comedie clasică romantică îl vede pe Billy Crystal și pe Meg Ryan. Lansat în 1989, a cucerit rapid milioane de spectatori. Acest film povestește despre doi dintre cei mai buni prieteni și despre întâlnirile lor, înainte ca prietenia lor să se transforme în dragoste. Filmul a fost scris de celebrul Nora Ephron și are loc în New York.

Nopți albe în Seattle

Acest film frumos este centrat pe un bărbat, jucat de Tom Hanks și fiul său. După moartea mamei sale, băiatul se angajează să cheme la radio să ceară sfaturi pentru al îndemna pe tatăl său să se întâlnească cu alte femei. Personajul lui Meg Ryan, care locuiește în New York, aude emisiunea de radio și se îndrăgostește de personajul lui Tom Hanks după ce a auzit povestea sa. Această comedie romantică reconfortantă este o alegere excelentă pentru Ziua Îndrăgostiților.

Casablanca

Recunoscută ca fiind unul dintre cele mai mari filme de dragoste din istoria cinematografiei, Casablanca este o alegere excelentă pentru călătoria pe canapea în noaptea de Valentine. Cu Humphrey Bogart și Ingrid Bergman, filmul privește un bărbat care trebuie să aleagă între dragostea sa pentru o femeie și ajutând soțul ei să părăsească orașul pentru a continua războiul împotriva naziștilor. Totul are loc în timpul celui de-al doilea război mondial și oferă o privire asupra vieții acestor personaje în acest timp tulburat.