Chiar dacă aveți doar o sumă mică de bani disponibile, iată câțiva pași simpli pe care îi puteți lua pentru a vă ajuta să economisiți bani. bani și să profitați la maximum de orice sumă. De 1. Deveniți contabilitate savuroasă

Conturile bancare, de obicei, nu oferă un mare interes, dar învățarea modului de gestionare a conturilor vă poate ajuta să economisiți bani și să creșteți ceea ce dețineți.

Este esențial să creați un fond de economii care să vă acopere nevoile și să vă protejați pe dumneavoastră și pe familia dumneavoastră. Păstrați mereu niște bani pentru a plăti facturi regulate și cheltuieli neprevăzute.

  • ține cont de disponibilitățile tale. În cazul în care contul dvs. curent prezintă un surplus sănătos, transferați o parte din bani într-un cont de economii cu dobândă mare pentru a lucra pentru dvs. Întrebați-vă despre conturile de retragere de 30 sau 60 de zile, deoarece acestea oferă adesea o rată a dobânzii mai bună.
  • Nu fi în aer liber. Băncile pot percepe o dobândă de 15% pe un overdraft autorizat, dar până la 30% dacă nu le împiedicați în prealabil. Aceștia percep, de asemenea, între 15 și 30 de dolari pentru toate plățile anulate.
  • Operatorii privați de ATM-uri pot percepe până la 3 dolari de fiecare dată când retragi bani. Asigurați-vă că ATM-ul local nu vă taxează prea mult.
  • Mai mult de 3 din 4 persoane care își anulează sală de gimnastică sau membri ai revistelor plătesc două luni suplimentare pentru că uită să le raporteze băncii. Amintiți-vă să anulați debitele dvs. directe sau comenzile permanente din momentul în care doriți să nu mai plătiți.
  • 2. Profitați la maximum de profiturile excepționale
Când aveți un profit excepțional - de exemplu, un bonus, un cadou sau bani pentru muncă suplimentară - utilizați regulile a treia.

O treime pentru trecut: utilizați o terță parte pentru a rambursa o datorie.

  • O treime pentru moment: Luați a doua treime și o dedicați îmbunătățirii personale sau pentru casa ta.
  • O treime pentru viitor: pune treilea ultim într-o formă de economii sau de investiții. Contrôle 3. Controlul cheltuielilor de carduri de credit
  • Cardurile de credit au multe avantaje, dar au și dezavantaje. Iată cum puteți beneficia la maximum de sistemul de credit:
Nu retrageți bani cu cardul dvs. de credit. Companiile cărților de credit plătesc dobândă imediat, fără a aștepta achizițiile în magazin de obicei de la 20 la 30 de zile.

Există câteva cărți de credit gratuite care vă răsplătesc cu rabaturi de numerar pentru achiziții.

  • Plătiți-vă ipoteca în loc să puneți banii în exces într-un cont de economii. Este mult mai logic să plătiți cartea de credit și să stocați datoria de pe card.
  • Afișarea banilor inteligenți este o modalitate excelentă de a plăti datoriile, cu excepția viitorului și de a avea bani pentru moment.