Fie călătoriți sau acasă, puneți-vă prietenii și relațiile să lucreze înainte de a cumpăra ceva. Toți, începând cu tine, vor ieși câștigători.

O călătorie cu prietenii sau familia

Toată lumea nu își poate permite să cumpere și să mențină oa doua casă pe mare sau în munți. Pe de altă parte, știm cu toții o rudă fericită sau un prieten care deține un apartament în sud sau o casă de țară. Deci, de ce să nu fiți invitat sau să împrumutați locul în timpul sărbătorilor? Nimic nu este mai economic decât să stai cu prietenii sau rudele.

  • Nu este întotdeauna cheia libertății, dar nu există taxe de închiriere.

Servicii de cazare temporară și gratuită

Cu internetul, nu este nevoie de prieteni care să fie găzduiți oriunde în lume. Datorită serviciilor gratuite de cazare temporară găsite online, puteți dormi în case perfecte din întreaga lume. Cum funcționează?

Du-te la un site specializat de schimburi de ospitalitate.

  1. Specificați destinația și datele dvs. de călătorie.
  2. Selectați gazdele după vârstă, sex, afinitate sau orice alt criteriu important pentru dvs. și apare o listă de opțiuni.
  3. Trebuie doar să vă consultați profilul pentru a vă face alegerea.
  4. Unele schimburi de e-mail mai târziu, afacerea este completă.
  5. Cereți o mână de ajutor la domiciliu
Îndrăzniți să cereți celor dragi să vă împrumute o mână. Și nu vă simțiți vinovați: vă vor găsi și ziua în care nevoia de ajutor va fi resimțită.

Bunica sau un vecin care este plictisit acasă se ocupă de mâini cu talent? Bucurați-vă de ea! Pentru a vă pregăti pentru sosirea copilului, să-i ordonați papuci, veste mici, pături, șaluri.

  • Aceeași procedură pentru linia apartamentului, mutați, reparați computerul, depanați mașina.
  • Mai presus de toate, nu uitați să le mulțumiți călduros, sau chiar să le ofere o masă bună sau o sticlă bună.

Pe scurt, nu vă fie frică să cereți ajutor și favoruri de la prieteni, familie sau chiar străini. Nu știți niciodată ce descoperiri gratuite frumoase veți face.