Uleiul de pește poate aduce toate tipurile de beneficii pentru sănătatea ta. Iată două modalități prin care uleiul de pește concentrat în grăsimi bune poate fi sănătos pentru tine. Se toarnă 1. Pentru a vă menține nivelul ridicat de omega-3

Capsulele de ulei de pește se numără printre cele mai bune modalități de a obține rapid și ușor toate beneficiile acizilor grași omega-3.

Acizii grasi Omega-3 pot ajuta la reducerea riscului de infarct miocardic cu 73% atunci cand sunt consumati zilnic ca parte a unei diete sanatoase.

  • Omega-3s pot reduce, de asemenea, nivelurile trigliceridelor cu până la 40%. Există dovezi că omega-3 din uleiul de pește poate reduce rigiditatea și durerea articulară cauzată de artrita reumatoidă.
  • Omega-3s pot, de asemenea, reduce riscul de accident vascular cerebral.
  • Deoarece concentrația de omega-3 variază de la o marcă de capsulă la alta, verificați etichetele pentru a afla cât de mult trebuie să obțineți doza dorită.
  • Totuși, mențineți aportul sub 3000 de miligrame pe zi, cu excepția cazului în care discutați cu medicul dumneavoastră. Prea mult consum poate cauza sângerare. Se toarnă 2. Nu-ți face rău rinichii
  • Uleiul de pește este luat din întregul corp de pește, spre deosebire de uleiul din ficat de cod, care se face exclusiv din ficat de pește.

Uleiul de ficat de cod conține niveluri ridicate de vitamina A, care pot afecta starea de sănătate a rinichilor dumneavoastră dacă sunt administrate în cantitățile recomandate pentru uleiul de pește.Capsulele de ulei de pește sunt ambalate cu acizi grași omega-3. Aceste pastile mici vă pot ajuta să vă îmbunătățiți sănătatea. Asigurați-vă că citiți etichetele și consultați-vă medicul înainte de a lua orice supliment.