Leziuni de alergare vă poate pune pe marginea de câteva luni. Aflați cum să evitați majoritatea durerii asociate cu dezvoltarea unei rutine săptămânale pentru a evita rănirea.

În timp ce multe dintre aceste leziuni de curse sunt exacerbate de anomalii fizice, obiceiurile bune de curse, cum ar fi încălzirea regulată, instruirea cursului și alte acțiuni sensibile vă pot ajuta să vă reduceți riscul.

1. Sindromul Patellofemoral

Dacă există o durere persistentă în partea din față a genunchiului, este posibil să aveți o problemă comună cunoscută sub numele de sindrom patellofemoral. Este cauzată de o utilizare excesivă și poate fi agravată prin nealinierea genunchiului și a altor articulații.

Pentru a evita această problemă dureroasă, alergătorii ar trebui să își consolideze mușchii gluteali și răpitorii de șold pentru a rezolva dezechilibrele potențiale ale mușchilor care provoacă stres. Dacă este necesar, încălzirea regulată și pierderea în greutate pot contribui, de asemenea, la prevenirea rănilor. Probl 2. Probleme legate de șocuri

Problemele de tip hamstring sunt probleme persistente care sunt adesea predispuse la recurențe. Durerea și, uneori, edemul de-a lungul hamstrungului indică o leziune. Medicii nu sunt siguri de originea traumatismelor, dar vin împreună pentru a spune că întărirea hamstring-ului cu înălțare și întindere ajută la reducerea riscului de rănire.

3. Coloana vertebrală calcaneală

Colonul coloanei vertebrale cauzează durere acută care se deplasează de la baza călcâiului. Colonul coloanei vertebrale apare atunci când fascia plantară din arc este inflamată. Poate fi cauzată de pantofi cu sprijin inadecvat, antrenament excesiv, excesul de greutate sau mușchiul vițelului excesiv. Pentru a evita inflamația, asigurați-vă că adoptați un program în derulare care încorporează întinderea, menține o greutate corporală sănătoasă, crește treptat distanța și înlocuiește repede pantofii de rulare uzate. Synd 4. Sindromul de bandă Iliotibial

Sindromul de bandă de tip Iliotibial provoacă dureri pe ambele părți ale genunchiului, care pot fi de asemenea urmărite la coapse. Apare atunci când trupa iliotibiană trage foc din cauza stresului. Acest stres poate fi cauzat de o funcționare excesivă, de o utilizare excesivă a articulațiilor slabe, de rulare în coborâre sau de un nivel scăzut de fitness.

Din nou, cel mai bun mod de a evita acest prejudiciu este bunul simț. Riderii ar trebui să evite formarea excesivă, să ia în considerare un antrenament de curs pentru a consolida articulațiile și a încerca să-și îmbunătățească ritmul de funcționare.

5. Atelajul oțelului

O durere în picior, care este mai rău dimineața, indică, de obicei, atela tibială. Opinia medicilor cu privire la originea acestui prejudiciu comun printre alergatori diferă. Unii cred că provine din inflamația mușchilor din jurul tibiei, în timp ce alții cred că este cauzată de lacrimi mici în care mușchiul sa separat de os.

Cu toate acestea, ei sunt de acord ca atelierele de talie sunt cauzate de pantofi de rulare obositi, suprapronare sau insuficienta rutina de intindere.

Pentru a evita acest rănire, dați la îndemână noile pantofi de alergat la intervale regulate, asigurați-vă că ritmul dvs. nu pune prea multă presiune pe nici un picior și nu vă încălziți înainte de cursa, amintiți-vă să nu se întindă după aceea.