de sănătate Știm cu toții beneficiile pentru sănătate ale vinului asupra inimii. Cu toate acestea, dacă alcoolul nu este consumat cu moderare, pot exista efecte negative, care sunt de obicei ignorate. Une 1. O adevărată bomba calorică

Producătorii de alcool și de vin nu o menționează. Cu toate acestea, alcoolul, în toate formele sale, reprezintă o adevărată capcană atât pentru sănătate, cât și pentru linie. Alcoolul are un conținut ridicat de calorii și promovează depozitarea grăsimilor proaste.

mai mult alcool este puternic si dulce, contine mai multe calorii, chiar dacă nu este marcată pe etichetă.

  • Cât de mult? Amintiți-vă că o jumătate de cești de vin sau vin spumant aduce 60-70 kilocalorii. Ca urmare, excesele se pun rapid pe contorul de calorii.
  • Palma este premiată cu mâncare tuturor cocktail-urilor care amestecă alcool și sucuri puternice.
  • Soluție:
  • , fără a menționa toate celelalte beneficii de sănătate, reduce sau elimina consumul de alcool este de multe ori un mod foarte eficient de a pierde in greutate, aproape fără să mă gândesc.
  • 2. Alcoolul deshidrateazaDeoarece alcoolul deshidrateaza, de asemenea, poate provoca oboseala, dureri de cap, ale tractului urinar sau infecții renale. 3.

creste pofta de mancare de alcool atrage de fapt, pe larg, în biscuiților aperitiv (grasimi si calorii) si te face sa vrei sa arunci pe fiecare farfurie de brânzeturi. Ceea ce este bun nici pentru linia dvs., nici pentru sănătatea dumneavoastră cardiovasculară.

4. împiedică absorbția unor vitamine

Acesta impiedica absorbtia anumitor vitamine, cum ar fi vitamina C.

, prin urmare, de consum regulat de alcool trebuie să absoarbă o cantitate mai mare de vitamina C și ar trebui în teorie mânca mai multe fructe și legume.

5. Aceasta este cauza diferitelor boli

  • în exces sau Consumate prea regulat, aceasta este cauza diferitelor boli.
De exemplu: alcoolism, malnutriție, ciroza hepatica, cancer (ficat, dar, de asemenea, în mai puțin cunoscute), malformații fetale, mintale și tulburări de comportament la copii ale caror mame consuma alcool in timpul sarcina, etc.

Abuzul de alcool poate avea consecințe negative asupra sănătății. Chiar dacă aceste efecte sunt necunoscute, ele sunt totuși reale.