Vrei să oprești nibbling sau să piardă în greutate? Iată șapte secrete pentru a vă ajuta să vă luptați cu poftele și să obțineți obiceiuri alimentare mai sănătoase. Des 1. Dulapuri cu scutec

Cum te-ai împotrivi dacă, de îndată ce deschizi o ușă de dulap, te duci față în față cu o oală de torturi, prăjituri, dulciuri sau biscuiți?

Pentru a limita riscurile, goliți ispite în dulapurile tale.

  • 2. Anti-criză atrăgătoare
Când de gătit, ești unul să gust totul și tot timpul? Numărul de calorii înghițite înainte de masă poate deveni rapid atât de important ca și cel al mâncării în sine.

Înainte de a ataca pregătirea meselor, luați o gustare. Așezați-vă pentru câteva minute și mâncați iaurt sau legume crude pentru a vă menține stomacul strâns.

  • Dacă nu reușiți să lingeți felurile de mâncare în timp ce gătiți, mestecați guma sau sugeți o pastilă de menta. Op 3. Optați pentru porțiuni individuale
  • Dacă aveți tendința de a mânca mai mult și de a mânca mai mult pentru foame decât foame, nu ezitați să utilizați mese gata ambalate în porții individuale.
Deși sunt adesea prea sărate sau prea dulci, ele vă pot ajuta să controlați cantitatea de alimente.

Când gătiți, amintiți-vă pentru a îngheța o parte din mese ca porții individuale, luați la locul de muncă, de exemplu. V 4. Produsele cu conținut scăzut de calorii vii

  • Continuați să mâncați fără a vă lipsi de tine sau să vă cântăriți șoldurile sau talia dvs. este posibilă. Condiția? Găsiți înlocuitori de calorii cu conținut scăzut de calorii pentru alimente care vă fac să vă spargi.
  • De exemplu, în loc de cartofi prăjiți, coaceți cartofi.
Înlocuiți înghețată cu șerbeturi.

În cele din urmă, optează pentru roșii de cireșe în loc de cookie-uri de aperitiv. L 5. departe de ochi, departe de burta

  • Următorul sfat este pentru cei care nibble la locul de muncă.
  • Îndepărtați bomboanele și cookie-urile din vizualizarea dvs., stocându-le în cutii opace, de exemplu.
  • De asemenea, puteți plasa rezervarea pe cât posibil: în dulapul de intrare, frigiderul subsolului.
6. Scoateți-vă spărgătorul de nuci

Mai degrabă decât ciuguliți pe nuci și nuci care au fost deja tăiate, utilizați o pereche de clește pentru a rupe fructele cumpărate în coca lor.

  • Nu numai că veți mânca mai puțin, dar aceste fructe vă vor aduce de asemenea mai multe substanțe nutritive, vitamine și minerale decât cele rămase în pachete de vid timp de câteva luni.
  • 7. Sucuri de fructe
O pere, un măr, o tavă de căpșuni: asta e gustul ideal pentru un pic peck. Fiecare dintre aceste fructe oferă 1,5 grame (1/2 linguriță) de fibre. Ces Dar aceste fibre se saturează fără a vă face grăsime - ele împiedică absorbția caloriilor de către organism - și vă întăresc hormonii de sațietate, care trimit la creier mesajul "Sunt plin".

Pe scurt, urmați aceste sfaturi pentru a reduce dorința de a gusta. Cu cât mâncați mai puțin, cu atât veți pierde mai multă greutate.