Ca și în tot ceea ce în viață, alimentele pe care le alegeți la magazin ajuta la determinarea sănătății. Iată câteva recomandări de bază pentru produsele alimentare inteligente pentru cumpărături, oriunde te afli.

Mese pregătite

În prezent, mulți dintre noi ne oprim la supermarket în drum spre casă, să nu cumpărăm mâncăruri de bază pentru cină, ci pentru mese practice care trebuie doar să fie alunecate în bucătărie. cuptor cu microunde câteva minute.

  • Se numesc "mese gata", iar din ce în ce mai multe supermarkete oferă porții mari acestor feluri de mâncare, precum și alimentelor congelate.
  • Dacă sunteți gata să cheltuiți bani, este posibil să nu aveți nevoie să gătiți acasă. Achetez 1. Cumpăra cantități mici
Dacă cumpărați alimentele pregătite pentru a economisi timp, puteți cumpăra doar obiecte pe care nu aveți timp să le faceți. Cel puțin cumpărați mâncăruri pregătite, cu atât aveți mai mult control asupra a ceea ce mâncați.
  • Deci, alegeți un pui fript, dar vizitați culoarul de alimente proaspete pentru cartofi în condiții de siguranță în microunde, în loc să cumpărați cartofi franceți sau prăjiți, și adăugați un mic broccoli pe care să puteți găti rapid abur sau câteva ingrediente proaspete pentru o salată colorată. F 2. Faceți două mese
  • Din nou, încercați să economisiți timp. Deci, acest pui pe care l-ai cumpărat pentru seara asta poate fi de asemenea folosit mâine seară la o salată de Cezar de pui.
Dacă pregătiți un castron de cuscus pentru a însoți cina de luat în seara asta, dublați suma și ridicați câteva legume și feta suplimentare la salata pentru o salată mediteraneană în seara următoare. Sau poate pentru cina de mâine. Op 3. Du-te pentru sushi
  • Scăzut de grăsime, sushi este una dintre cele mai bune alegeri atunci când mergeți la supermarket pentru a alege cina dvs., și multe magazine oferă acum o selecție bună.
  • Nu poți suporta ideea de pește crud? Multe magazine oferă sushi de pește gătit sau chiar sushi vegetarian. F 4. Să aveți un picnic în interior pentru cină
Pentru o privire proaspătă asupra alimentației sănătoase, cumpărați o bucată de pâine cu cereale integrale, un coș de căpșuni, o brânză favorită cu conținut scăzut de grăsimi, carne de vită friptură tăiată sau curcan, măsline, creveți prăjiți, roșii de cireșe, ardei grași verde sau roșu și morcovi pentru copii.

Când ajungeți acasă, aruncați totul pe masă și după ce ați curățat fructele și legumele, declarați cina este servită.

  • Acest tip de cină "nibbling" este distractiv, ușor și oferă o schimbare drăguță. Faceți-i un ritual de două ori pe lună.
5. Selecție inteligent sandwich

Comandă sandwich-uri sau chifle cu curcan sau carne de pui, o mulțime de legume, cum ar fi roșii, salată, ardei și castravete și doar o mică răspândire. Cereți pâine integrală de cereale. Appr 6. Stocați-vă cu legume

  • Comandați de două ori mai multe legume pregătite ca dvs. pentru cursul principal.
  • 7. Cumpărați o pui fript, dar îndepărtați pielea
Mare parte din grăsimea internă dintr-o găină friptă se evaporă în timpul gătitului, dar pielea încă mai păstrează mult.

Adăugați o salată, o cutie de orez brun instant și câteva felii de roșii, și veți avea o masă sănătoasă, ușor și abia pregătită.