Barele de salata have'm alegerile sănătoase în restaurante, acest concept comunale la riscul de transmitere a germenilor și a bolilor. Reduceți șansele de a avea un stomac deranjat cu o bară de salată, fiind un detectiv înainte de a începe să vă umpleți farfuria.

1. Inspecția

de sticlă igienică este de bar cu o fereastră de toaletă în care ar fi dificil pentru o persoană obișnuită pentru a merge cap? Dacă nu există sau dacă este murdar, stați departe cu orice preț! Jet 2. Arunca o privire la salată

Este maro sau slim, chiar parțial? Dacă da, informează personalul că mâncarea a fost acolo prea mult timp sau este prea fierbinte.

3. Curățenia rimează cu curățenia

Există scurgeri în jurul barei de salate? Sunt cuțite și alte unelte în recipiente greșite sau în recipiente greșite? Acestea sunt semnele unui teren de reproducere fertil pentru bacteriile alimentare. Verifiez 4. Verificați plăcile

Verificați dacă plăcile curate sunt disponibile pentru oaspeții de lângă bara de salate. Dacă nu există și dacă clienții continuă să umple aceeași placă, înseamnă că vasele de salată ating plăcile murdare. Întrebarea 5. Întrebați managerul

Întrebați ce temperatură mâncarea este păstrată în bara de salate. Legea prevede că alimentele calde trebuie păstrate la 60 ° C sau mai mult, în timp ce sunt reci la 5 ° C. Dacă managerul nu vă poate da aceste temperaturi specifice instantaneu, mergeți bine să vă cheltuiți banii în altă parte. Și nu: răspunsurile vagi precum "păstrăm totul pe gheață" sau "este controlat electronic" nu se iau în considerare.

6. prespălat se spală în magazine

Întrebați personalul în cazul în care legumele sunt prespălat salata de bar sau în cazul în care acestea sunt spălate chiar înainte de a fi plasate în tăvi de salata de bar. Aceasta este o întrebare dificilă. „Ei sunt prespălat“ înseamnă „este deschis doar sacii și umple pubele“, caz în care trebuie să ducă la călcîie și de a găsi un restaurant care are cel puțin deranja să se spele mâncarea pe care o deservește.

7. Este personalul său afacerea?

Uită-te la cât de mult îți pasă de salon. Ele înlocuiesc adesea alimentele și containerele goale sunt evacuate prompt? Poartă mănuși atunci când atinge mâncarea?

8. Alegeți vinaigretul potrivit

Alegeți un dressing obișnuit de ulei și oțet. Oțetul nu este un habitat adecvat pentru creșterea bacteriilor.

9. Nu țineți riscuri cu alimente crude

Dați-i pe mugurii crude dacă restaurantul nu este într-adevăr vrednic de încrederea dumneavoastră. Acestea conduc la proliferarea bacteriilor. Nu este suficient să le clătiți. Acestea trebuie să fie curățate corespunzător, apoi manipulate și depozitate în siguranță.

Prin identificarea problemelor potențiale înainte de a vă scufunda în farfurie, vă veți salva riscul de a trebui să luptați după o boală.