Bucurați-vă de aerul curat și mutați-vă Rutina de fitness în aer liber. Iată câteva sarcini pe care le puteți face în afara casei dvs., care nu numai că vor curăța spațiul dvs., ci vă vor menține în formă. Agr 1. Completați grădina dvs.

Faceți o listă a fiecărei grădinărit sau de muncă în aer liber pentru a realiza.

le sparge în 30 de minute de sarcini ( „Cosi grădina din față“ și „Cosi grădina din spate, de exemplu) și notați-l în calendar.

 • Vei fi mult mai probabil să respecte angajamentele pentru tine, dacă scrie în scris
 • 2. Spălați-vă masina în fiecare săptămână
Când eram copii, nu a existat o problemă de uz casnic care era mai bine decât spălarea mașinii familiei pentru a lupta cu plictiseala în mijlocul verii. se răcește cu furtunul de grădină și se distrează cu frații tăi

Poate fi distractiv pentru întreaga familie să se alăture activității

 • Și având în vedere prețul unei spălări profesionale este, de asemenea, o adevărată economizor de bani
 • 3. lopata zăpadă de mână
Mulți dintre noi reușesc să treacă prin iarnă foarte bine, cu un vechi model lopata de zăpadă

Mușchi umăr și brațele sunt oferite un antrenament drăguț. În cazul în care acest lucru este prea dificil, utilizați aruncătorul de zăpadă de pe aleea ta, dar du-te la lopata trotuar și treptele din față.

 • Peletizarea poate fi dificilă, deci verificați-vă cu medicul înainte de sapă dacă activitatea este potrivită pentru dumneavoastră.
 • 4. Grădinărit fără a vă strica spatele
 • Gradinarit și alte activități în aer liber poate fi dificil pentru spate.
Când trebuie să ridici ceva, stați lângă el și îndoiți genunchii pentru a ridica, ținându-vă spatele drept. În acest fel, picioarele dvs. vor avea un antrenament bun și nu vă veți plictisi spatele.

O altă modalitate de a vă proteja spatele este să purtați un scaun mic și să vă așezați pe buruieni. Utilisez 5. Utilizați o mașină de tuns iarba

 • Cu excepția cazului în care aveți o grădină gigantică, un mașină de tundat cu gard viu este probabil peste ceea ce aveți cu adevărat nevoie. În schimb, înfrumusețați lamele nedorite de iarbă care aliniază patul dvs. de flori cu un tuns cu arcuri.
 • Asigurați-vă că lamele sunt ascuțite, mecanismul bine lubrifiat și purtați mănuși de lucru pentru a evita blisterele. Șobolan 6. Răsturnați frunzele
Dați urechilor și vecinilor o mână de ajutor și reduceți utilizarea suflantei dvs. de frunze.

Dacă ai atât de multe frunze, nu le poți raca cu o grămadă, du-te în jurul grădinii tale cu suflarea frunzelor și mutați frunzele în centru.

 • Atunci terminați lucrarea cu rake. Acest lucru va fi suficient pentru a vă face să transpirați și să ardeți aproape 300 de calorii pe oră. Rev 7. Redimensionați mașina de tuns iarba
Nu este necesar să vă împingeți din greu pentru a ghida o mașină de tuns iarba cu autopropulsie. Dar mersul pe jos vă va oferi o sesiune de aerobic bună, mai ales în comparație cu o mașină de tuns iarba. Cumpărați 8. Lăsați lemnele de foc

Nu lăsați furnizorii de lemn de foc să aducă un stear de busteni în grădina dvs. Acest lucru te va fura de un exercițiu excelent pentru brațele, umeri și spate.

 • De la mijlocul verii, tăiați lemnul propriu timp de o jumătate de oră în fiecare weekend.
 • Când sosește zăpada, corpul vostru va fi tonifiat și veți avea destule pentru a vă menține căldura.
9. Instalați cutia poștală departe de ușa din față

Mutați această căsuță poștală care este chiar în fața ușii dvs. - vă lipsește de orice exercițiu.

Instalați căsuța poștală la capătul drumului dvs. și ridicați poșta în fiecare zi.

Odată ce te afli pe drumul tău, poate vrei să mergi în jurul blocului.