Citiți mai departe pentru a afla multe beneficii care se ascund în acizi grași polinesaturați omega-3!

Unele informații despre acizii grași omega-3 Omega-3

sunt un tip foarte specific de acizi grași polinesaturați, care joacă un rol-cheie în multe procese vitale ale organismului în gestionarea tensiunii arteriale și coagulare sânge pentru reducerea inflamațiilor. Omega-3 se găsesc în principal în suplimente de pește și ulei de pește. Ambele forme cel mai puternic omega-3 acid eicosapentaenoic (EPA) și acid docosahexaenoic (DHA), se găsesc din abundență în pește de apă rece, cum ar fi somon, păstrăv, macrou și ton. DHA, în special, este esențială pentru sănătatea creierului. Oarecum mai puțin benefică, un al treilea tip de omega-3 alfa acid linolenic (ALA), se gaseste in, ulei de seminte de in si nuc.

problemele cu care se lupta
 • Alergii si boala astm
 • Alzheimer Cataracta
 • Unele forme de cancer de depresie
 • Heart Disease Boala inflamatorie intestinală Artrita reumatoida

Lupta impotriva cancerului acizilor grasi Omega-3 pot ajuta la prevenirea anumitor tipuri de cancer. Conform unui studiu preliminar de la Universitatea din California, Los Angeles, omega-3 poate ajuta la combaterea cancerului de san si mentine tesuturile sanatoase sanatoase. Uleiul de pește poate, de asemenea, ajuta la prevenirea cancerului de colon. Participanții la un studiu recent care a luat 4.400 de miligrame de ulei de pește pe zi, au fost găsite pentru a produce mult mai putin de un puternic agent cancerigen asociat cu cancer de colon decat cei care au luat un placebo. Omega-3s poate, de asemenea, să protejeze împotriva cancerului de prostată și a plămânilor.

inflamație Reducerea acizilor grasi Omega-3 sunt foarte bune pentru organism reduce inflamatia legate de boli grave, cum ar fi bolile de inima, cancer, astm si diabet. Consumul de pește de două ori pe săptămână poate reduce riscul de atac de cord. Deoarece astm implica inflamatie a cailor respiratorii, este logic că, într-un studiu recent, care au consumat pește în mod regulat a redus riscul de astm cu 75 la suta.

Nenumărate alte probleme sunt, de asemenea, legate de inflamații, de la acnee la bolile intestinale inflamatorii. Într-un studiu pentru un an la persoanele cu boala Crohn, un tip de boală inflamatorie intestinală, 69 la suta din persoanele care iau suplimente de ulei de pește acoperite enteric nu au dezvoltat simptome, comparativ cu doar 28 la suta pentru cei care au primit placebo. Uleiul de pește poate, de asemenea, ajuta la ameliorarea crampe menstruale. În plus, omega-3 poate juca un rol in domeniul sanatatii mintale, inclusiv depresia, schizofrenia și boala Alzheimer. În cazul în care pentru a găsi

 • Ulei din semințe de păstrăv Nuci Flaxseeds
 • Lacul somon de crescătorie
 • Pacific hering
 • bluefin Peștii anșoa ton Sardine
 • ulei Macrou marinat Hering
 • canola Sfaturi utile Ia două porții 225 până la 350 de grame (8-12 uncii) de pește uleios pe săptămână pentru a vă proteja de boli de inimă. Acesta este, de asemenea, un obiectiv bun pentru protecția împotriva cancerului. Studiile
 • indica faptul ca persoanele cu artrita reumatoida au scadere lor umflarea si rigiditate si poate chiar reduce dozele de medicamente anti-inflamatorii atunci când se iau suplimente de ulei de pește.
 • Dacă descoperiți că nu tolerați un anumit brand de suplimente de ulei de pește, încercați altul. Efectele secundare variază de la o marcă la alta. Nu o cumpărați în vrac, deoarece uleiul de pește poate deveni rancid foarte repede. Păstrați pastilele de ulei de pește în frigider.