Toate rănile care erodează membranele mucoase sau pielea și penetrează mușchiul subiacent sunt denumite ulcer. Aceste linii directoare vă vor spune cum să recunoașteți simptomele și să le tratați în mod corespunzător.

Aceste leziuni care apar în esofagul inferior, stomacul sau duodenul sunt mai specific denumite "ulcer peptic", deoarece se formează în zone expuse la acizi de stomac și la o enzimă digestivă, pepsină. Când eroziunea are loc în duoden, partea superioară a intestinului subțire, se numește ulcer duodenal; un ulcer din stomac este numit ulcer gastric. Ulcerul ulcer este una dintre cele mai frecvent diagnosticate condiții de sănătate din America de Nord în prezent, iar bărbații și femeile sunt, de asemenea, afectate. Les 1. Simptomele ulcerului

O persoană cu ulcer poate descrie durerea ca fiind pulsantă sau arsă și poate indica adesea locația exactă. Durerea, care apare de obicei la 2-3 ore după masă, se agravează atunci când stomacul este gol. Poate fi ușurat consumând o cantitate mică de alimente sau luând un antiacid. Unii oameni nu suferă niciodată de durere asociată cu ulcere, dar dezvoltă sângerări intestinale, arsuri la stomac, balonare și gaze, precum și greață și vărsături. Les 2. Cauzele ulcerului

Industria antacidelor ne spune că hipersecreția acidului gastric provoacă ulcere și indigestie și arsuri la stomac. Dar, deși secreția excesului de acid joacă un rol, cele mai multe ulcere se dezvoltă atunci când o bacterie comună, numită Helicobacter pylori, infectează tractul intestinal.

Fumatul, stresul emoțional și abuzul de alcool pot contribui, de asemenea, la riscul de ulcere, iar unii oameni pot avea o predispoziție moștenită. Ulcerele apar frecvent la persoanele supuse stresului fizic extrem, cum ar fi arsuri grave sau intervenții chirurgicale.

Cealalta cauza principala a ulcerului este utilizarea masiva de medicamente, cum ar fi aspirina, ibuprofen, naproxen si alte medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS), care erodează mucoasa. Efectele aspirinei sunt deosebit de grave, deoarece inhibă și coagularea sângelui și favorizează sângerarea.