Anxietatea poate fi o boală debilitantă. Meditatia este o modalitate foarte eficienta de a scapa de anxietate. Vă ajută să vă liniștiți în multe feluri. Iată cum poate meditația să scadă anxietatea. Elle 1. Aceasta oprește accelerarea gândirii

Mulți oameni cred că accelerarea gândului declanșată de stres poate provoca anxietate. Meditația încetinește procesul gândirii și rupe ciclul de sentimente de anxietate.

Vă îndepărtează atenția de la stres și vă eliberează mintea, ceea ce vă poate împiedica să vă invadeze anxietatea. Se 2. Concentrați-vă asupra prezentului

  • Meditația de înțelegere vă cere să vă concentrați asupra a ceea ce vă simțiți exact în acest moment. Îl ameliorează anxietatea deoarece anxietatea este cauzată fie de sentimente negative despre ceva care sa întâmplat în trecut, fie de îngrijorarea cu privire la ceva ce s-ar putea întâmpla în viitor.
  • Dacă vă concentrați doar asupra prezentului, anxietatea este în afara locului. Meditația de meditație este o modalitate excelentă de a controla anxietatea în doar câteva minute. Faire 3. Faceți loc pentru o nouă perspectivă
Petreceți timp liniștit, singur cu gândurile dvs. este o modalitate foarte bună de a le vedea mai realist. Hurcia și agitația vieții de zi cu zi împiedică uneori să gândești clar.

Astfel, meditația este utilă pentru combaterea anxietății, deoarece oferă un moment de calm pentru a limpeza mintea și pentru a vedea situația responsabilă de anxietate într-o nouă perspectivă.

  • Meditația vă oferă instrumentele pentru a vă gestiona sentimentele de anxietate diferit și pentru a analiza mai calm problemele stresante din viața voastră. Elle 4. Vă afectează creierul fizic
  • Studiile au arătat că meditația afectează fizic creierul - în special, zonele care controlează anxietatea și anxietatea calmă.
Cortexul cingular anterior este zona care controlează gândurile și emoțiile, iar scanările cerebrale au arătat că atunci când meditați cu meditație sau meditație bazată pe respirație, această zonă a creierului este activată.

Potrivit experților acest lucru ar putea însemna că oamenii care meditează comanda sau reglementează gândurile autoreferențiale.

  • Aceasta înseamnă că meditația poate acționa de fapt asupra creierului tău pentru a dezactiva lucrurile care te fac să te simți neplăcut sau nervos.