glucoza Cele mai multe dintre noi urasc sa trebuie sa omori timpul, dar ne confruntăm cu nenumărate oportunități în timpul zilei, atunci când trebuie să ne. Fiți atenți deoarece aceste mici momente de oprire sunt momentele perfecte pentru a face exerciții suplimentare în timpul zilei.

4 sugestii pentru exerciții atunci când suferiți de diabet

Exercițiul funcționează atât de bine pentru a reduce glicemia dumneavoastră trebuie să vă asigurați că nu scade prea mică. Dacă luați insulină, aveți nevoie pentru a planifica antrenamentul, dar va fi, de asemenea, gata de a face cu hipoglicemie dacă apare.

 1. Cunoașteți semnele.Confuzia, tremurul, amețelile sau dificultatea de a vorbi sunt semne care indică faptul că trebuie să vă opriți imediat.
 2. Gustați-vă la îndemână.Când glicemia este prea mică, puteți reveni rapid la un nivel normal, cu o gustare saraca in grasimi si bogata in carbohidrati, cum ar fi 10 sau bomboane de fasole 125 ml (1/2 cana) de o băutură răcoritoare nu dieta sau sucul.
 3. Utilizați sistemul de asociere. Încearcă să mergi sau să lucrezi cu cineva care te-ar putea ajuta în caz de urgență.Ține-ți o bucată de identificare.
 4. Chiar dacă sunteți doar de gând să meargă în cartier, ține de identificare pe tine, care include numele, adresa și numărul de telefon, precum și informații de urgență astfel de doze de medicamente dumneavoastră sau insulina dumneavoastră și cum să contactați medicul dumneavoastră.Plimbarea vine primul
Plimbarea este în centrul afacerii tale. Este o modalitate ideală de a vă mișca corpul. Studiile arată că mersul pe jos scade de zahăr din sânge mai eficient decât alte forme de exercitare, în parte, deoarece angajează mușchii pentru perioade lungi de timp, care ține de zahăr din sânge cererea mare.

La fel de important, mersul pe jos este o activitate ușoară care nu necesită aptitudini sau echipamente speciale. Puteți să o faceți oricând, oriunde. Este adevărat că cheltuiți pe mersul pe jos regulat înseamnă că trebuie să facă o investiție de timp, dar ai fi surprins cât de puțin timp este nevoie.

Mergeți cinci zile pe săptămână.

 • Scopul tău este să mergi cel puțin cinci zile pe săptămână. Imposibil? Oamenii dintr-un studiu au crezut același lucru, până când greutatea a început să se topească și exercițiul a devenit o prioritate.Adăugați cinci minute pe săptămână.
 • Nu veți ajunge imediat la acest punct; o modalitate excelentă este de a crește treptat timpul de mers pe jos, adăugând doar cinci minute de mers pe jos pe săptămână.10 moduri de a arde 100 de calorii
Puteți adăuga o activitate suplimentară în ziua dumneavoastră în mai multe moduri. Pentru a vă da o idee despre cât de ușor este de a arde calorii și zahăr în sânge, aici sunt cateva idei pentru a vă inspira pentru a menține în mișcare:

5 minute paddling

 1. 9 minute de mers pe jos vioi
 2. 10 minute de înot pe partea din spate
 3. la 12 minute de baseball
 4. 13 minute etaje de spălat
 5. la 14 minute de la golf 15 minute de dans
 6. 15 minute cositul
 7. 16 minute de tenis de masă
 8. 17 minute de grădinărit