Exerciții Ridicarea regulată a greutății vă ajută să aveți oase mai puternice și încetinește dezvoltarea osteoporozei. Formarea cu greutăți este potrivită pentru toate vârstele și este deosebit de bună pentru persoanele de peste 55 de ani, care au cel mai mult de câștigat prin creșterea puterii musculare. Formarea musculară are multe beneficii, de la îmbunătățirea capacității de a efectua activități zilnice la reducerea depresiei sau a anxietății. Les 1. Beneficiile formării periodice a mușchilor

Nu va trebui să mergeți la o dietă. Masele tonificate măresc numărul de calorii pe care le ardeți, astfel încât chiar și atunci când vă odihniți, corpul dumneavoastră utilizează cu aproximativ 7% mai multă energie și reduce posibilitatea de creștere în greutate.
  • Culturismul ajută la prevenirea osteoporozei prin creșterea densității osoase și inversarea osului; ridicarea greutății contribuie la fel de mult ca mersul pe jos sau jogging-ul.
  • Este de asemenea bun pentru partea inferioară a spatelui. Tonic musculatura abdominala sprijina spatele inferior, reducand riscul de leziuni ale coloanei vertebrale.
  • Veți observa îmbunătățirea nivelului dvs. în aerobic. Consolidarea mușchilor pe care îi folosiți pentru mers, de exemplu, vă va permite să ridicați bara sau să creșteți viteza sau să împrumutați un teren mai dificil.
  • Excesul de grăsime corporală va fi redus. Cu toate acestea, nu fi dezamăgit dacă scala nu reflectă această pierdere. Greutatea dumneavoastră poate să nu se schimbe deoarece masa musculară pe care o construiți este mai mare decât grăsimea pe care o eliminați. Sănătatea voastră interioară se va îmbunătăți. Culturismul ajută la scăderea nivelului de colesterol și triglicerid (cele mai comune forme de grăsime care există în organism), ceea ce reduce riscul de atac de cord.
  • Acest tip de antrenament ajută organismul să transforme mai eficient glicemia, ceea ce reduce riscul de diabet și este pozitiv pentru persoanele cu rezistență la insulină.
  • Cu mai multă putere și flexibilitate, veți descoperi că veți avea mai puține dureri musculare și articulare.
  • Sfat
  • : Formarea periodică cu greutăți crește densitatea osoasă până la două procente în fiecare an, indiferent de vârstă sau sex.