Daca durerea din spate nu se vindeca, a durat un timp și să păstreze treaz, acesta poate fi timp pentru a merge clinica sau spitalul.
O durere de spate care durează mai mult de 3 luni este considerată cronică. Prin contra, o durere de spate brusc, care a durat mai mult de 72 de ore ar trebui să fie supus unui examen medical, în special după o mișcare proastă, de ridicare greutate excesivă sau un accident sau o scădere.

Nu încercați să vă diagnosticați și să nu lăsați cumnatul dvs. să facă același lucru. Radiografiile și chiar o scanare pot fi necesare pentru a cunoaște natura suferinței voastre.

De ce am dureri de spate?

Sursele sunt multiple. Durerea poate veni de la curbura excesiva a coloanei vertebrale (lordoză sau scolioză), un nerv prins între două vertebre (care provoacă adesea sciatică), o deplasare a discului intervertebral (hernie de disc), un excesul de greutate sau un piept voluminos, sau chiar tensiune din cauza oboselii sau stresului.

Cum pot ameliora sau vindeca tensiunea musculara din spate?

  • Verificați postura la locul de muncă. Tensiunea poate crea puncte în partea din spate, atât la lamele umărului din mijloc, cât și în partea inferioară a spatelui.
  • Învață să te relaxezi cu momente de relaxare, cum ar fi să asculți doar muzică într-o cameră, să faci meditație, yoga sau Pilates.
  • Evitați pozițiile în picioare (în picioare sau în picioare) prea mult și faceți întinderi regulate.
  • Exercițiu. Câteodată mișcarea este cel mai bun mod de relaxare a mușchilor. Adresați-vă unui antrenor sau unui specialist în sănătate pentru exercițiile potrivite la domiciliu.
  • Medicamentele antiinflamatorii vândute în farmacii sunt eficiente în tratarea inflamației și tensiunii, dar numai temporar.

Cum pot ameliora durerea cronică? Durerea poate fi la fel de intolerantă dacă este un disconfort constant sau mai multe sau mai puțin frecvente atacuri acute. Pe termen lung, aceasta este una dintre principalele cauze ale absenteismului de muncă, motiv pentru care este important să o luăm în serios.

Medicina tradițională vă va permite să obțineți medicamente pentru ameliorarea durerii, de la analgezice la derivați de morfină, în funcție de intensitatea durerii. Unii vă vor oferi chiar injecții cu cortizon.

  • Există clinici specializate pentru dureri de spate și spate, care pot include împingeri și tratamente cu diverse dispozitive specializate pentru a vă ușura spatele.
  • Fizioterapia și medicina alternativă vă vor aborda diferit durerea. Ei își vor concentra tratamentul asupra cauzei durerii, nu asupra simptomelor. Chiropractic, osteopatie, orthotherapy, fizioterapie și terapie de masaj va oferi metode axat pe mișcarea diferitelor componente ale corpului, fie la nivelul viscerala, sau mușchii scheletici, pentru a debloca cauza principala a răului pe care îl simțiți.