pregăti propriile lor remedii din plante este plină de satisfacții și foarte simplu. Pentru rezultate optime, pur și simplu urmați instrucțiunile pas cu pas. În această perspectivă, următoarele 4 sfaturi și rețete va fi de mare folos. 1. Principii generale

 • Siropurile sunt proprietăți groase și dulci emoliere lichid, utilizate în principal pentru a antitusiv si calmeaza gatul inflamat. Marshmallow, lemn dulce, cimbru și alb unguraș adesea utilizate în compoziția lor. Ele sunt în general administrate pe cale orală (intern).
 • comprese și cataplasme intră în uz extern.
 • Unele principii active ale plantelor sunt foarte solubile în apă, în timp ce altele necesită un proces de extracție mai puternic, pe bază de alcool. creme 2. creme
 • din plante sunt folosite pentru a calma mâncărime, arsuri solare si iritatie, relaxarea mușchilor, a accelera vindecarea ranilor si tratarea infectiilor.
 • Pentru a pregăti propria crema de vindecare, pentru a primi o crema de baza, neparfumate, non-gras (o crema cu vitamina E, de exemplu). Arunca într-un mic colorant pe o parte a colorantului 10 părți cremă sau ulei esențial, la o rată de unu la doi la suta din greutatea bazei de cremă. Se amestecă până când crema este netedă (unele uleiuri esențiale care nu sunt potrivite pentru utilizare locală, solicitați consiliere dacă aveți îndoieli).
 • Cremele casa nu ține foarte mult timp, să se pregătească în cantități mici și să le folosească rapid. Pentru a prelungi durata de viață a bateriei, adăugați-le cateva picaturi de ulei esential de lavanda, sau conținutul unor capsule de vitamina E

comprimă 3. O compresa este o cârpă înmuiată în ceai (sau tinctură diluată) care este aplicat pe piele. Compresele sunt folosite pentru a ameliora durerile de cap și dureri, dezinfectarea ranilor si ameliorarea oboselii ochilor. Renew compresei de fiecare dată.

 • Se prepară o infuzie puternică de plantă uscată cu 10 până la 15 grame (2 sau 3 lingurițe) de plantă uscată la 250 ml (1 cana) de apă.
 • acopera si lasa abrupt timp de 10 până la 15 minute.
 • Scoateți capacul și se lasă să se răcească până la o temperatură confortabilă.
 • Se înmoaie o infuzie și prosop stoarceți-o.
 • Utilizare: se aplicăpe partea afectată. Ca un tifon uscat, se umezește și se aplică din nou. 4.

cataplasmă A cataplasmă este un preparat de plantă proaspătă aplicate pe piele. Acesta este utilizat în general în tratamentul muscular sau condițiile osoase (tulpini, entorse și fracturi), sau pentru a extrage ceva din piele (scoate o așchie sau o fierbere de maturare, de exemplu).

 1. Chop planta proaspătă în cantitate suficientă pentru a acoperi zona dureroasă. Picătură într-un recipient și piure cu un mixer, adăugând apă dacă este necesar.
 2. Scoateți preparatul pe un cheesecloth pliat. Spread-l cu o spatulă sau spatele unei linguri, astfel încât să distribuie un strat subțire pe o suprafață care corespunde părții afectate.
 3. Aplicați anterior ulei pe zona afectată pentru a preveni cataplasma blocat cu ea.
 4. Aplicati cataplasma prin acoperirea materialului cu o folie de plastic să-l păstrați în loc. Dacă este necesar, se acoperă cu o bandă.
 5. Utilizați:Reînnoiți picioarele după câteva ore sau, pe cât posibil, lăsați-le la locul lor peste noapte.

Fie că este vorba de siropuri, creme, comprese sau lămpi, veți putea găsi toate avantajele plantelor datorită acestor remedii naturale pe care le-ați făcut!