Acasă remedii pentru maladii mici pot ajuta cu adevărat, dacă știți retete dreapta. Iată câteva remedii naturale pentru durerile de cap care funcționează.

Apă caldă și rece

Înainte de a lua o pastilă, încercați aceste lucruri și nu ar trebui să ajungeți la acest punct.

 • Pentru a vindeca o durere de cap tensiune:Îndepărtați o cârpă în apă fierbinte, răsuciți-o și împăturiți-o într-o compresă. Apoi puneți-l pe frunte sau pe spatele gâtului pentru a vă relaxa mușchii tensionați.
 • Pentru a calma durerea de cap vasculară (incluzând migrena si dureri de cap cluster care se confruntă)Urmați aceeași procedură, dar folosind apă rece, care contractă vasele de sânge și reduce fluxul sanguin, eliminarea presiunii dureri de cap.
O ceașcă de cafea pentru a începe dureri de cap

Un studiu clinic in Illinois, a constatat ca cofeina, care reduce umflarea vaselor de sânge, poate reduce atât intensitatea și frecvența de dureri de cap.

 • Subiecții dintr-un grup au primit cafeină în monoterapie și 58% au raportat ameliorarea completă.
 • Subiecții din celălalt grup au primit cofeina în asociere cu ibuprofen și 70% au văzut simptomele dispar.
Self-masaj pentru ameliorarea durerilor de cap

Încercați un auto-masaj pentru a calma durerile de cap datorită sinuzitei.

 • Foloseste-ti degetele de mijloc pentru a masura punctele de fata care sunt opuse nariilor tale, adica la nivelul nasului.
 • Masați în cercuri în sensul acelor de ceasornic timp de două sau trei minute.
Pampered de musetel

Spilcuță (spilcuță), ale căror aplicații medicinale au fost înregistrate începând cu 78 AD de către medicul grec Discoride, a fost utilizat pentru a trata multe boli, dureri articulare și melancolie și, de asemenea, febră.

Să ne întoarcem în anii 1970, când unele studii clinice efectuate la Londra au arătat că planta era un tratament eficient pentru migrene.

 • Ingredientele active din frunze și flori de feverfew, numite parthenolides, inhibă eliberarea corpului de serotonina, prostaglandine si histamina in sange, care pot inflama tesut si de declanșare (și mai rău) migrene.
 • Pentru a ajuta la prevenirea durerilor de cap migrena, mestecați două sau trei frunze proaspete de musetel după mâncare și cină în fiecare zi, înghițiți sucul.
 • Notă: unii oameni dezvolta ulcere si alte iritatii in gura dupa mestecat feverfew, opri de mestecat frunze proaspete de la primul semn de iritația mucoasei bucale.

Iarbă, pe care modernele herbaliste le recomandă și pentru răceli, indigestie și diaree, este de asemenea vândută în capsule și ca extract lichid. O altă opțiune netransformată este infuzarea de flori și frunze de feverfew. Purtați o bandă

Tie o eșarfă, cravată sau o bandană în jurul valorii de frunte pentru a reduce fluxul de sânge pentru a scalpului si in vasele de sange umflate si trepidante.

Remediu pentru dureri de cap, de la cap la degetele de la picioare

Sângele tras la partea inferioară a corpului va reduce presiunea în vasele de sânge de la cap până în picioare.

 • Pentru a ajuta la calmarea durerii de cap vasculare pulsante, înmuiați picioarele într-un mic bazin umplut cu apă caldă amestecată cu pudră de muștar.
 • După o jumătate de oră, uscați picioarele și simțiți diferența!
Sip ghimbir ceai

Când vine vorba de tratarea durerilor de cap, ghimbirul funcționează foarte bine pentru migrene.

 • Faceți un ceai prin turnarea a 750 de mililitri (trei cesti) de apă peste 30 de grame (două linguri) de ghimbir proaspăt rasă.
 • Infuzați timp de patru până la cinci minute, apoi deplasați-vă printr-o sită mică într-un pahar de apă.
 • Pungi de ceai de ghimbir sunt, de asemenea, disponibile, dar ceaiul nu are pumnul de ghimbir proaspăt.

Încercați unul din aceste remedii naturale pentru durerile de cap. Veți fi în sus și zâmbiți în cel mai scurt timp.