de dieta tradițională de Vest, de obicei, a lua lor de proteine ​​din carne, dar acest lucru nu este singura opțiune.

Pentru a menține noastre diferite țesuturi, este important sa se consume suficient de proteine ​​în fiecare zi - mai ales deoarece corpul nostru poate stoca această sursă valoroasă de energie. De unde provin de aici proteinele? Proteinele sunt responsabile pentru construirea și repararea practic a tuturor țesuturilor corpului. De la oase la muschi la unghii, această sursă de energie este o parte integrantă a cadrului nostru.

surse alternative de proteine, cum ar fi animale contin cantitati mari de proteine, carnivore au tendința de a obține doza zilnică în carne, cum ar fi carnea de pui și carne de vită. Adulții au nevoie de 40 până la 50 de grame de proteine ​​pe zi. Dacă doriți să evitați carnea, știți că multe alte alimente conțin acest nutrient esențial în cantități mari. Următoarele alternative sunt surse excelente de proteine: fasole
  • Ouă de lapte brânză
  • Spanac Tofu Nuci
  • Seminte Leguminoase broccoli
  • Pentru vegetarieni, vegani și cei care caută pentru a adăuga un pic de varietate în lor plăcile, fasolea și semințele sunt surse minunate de proteine. Medicii recomandă să ne bazăm dieta pe diferite tipuri de semințe. Este ușor să realimentezi cu paine îmbogățită și legume aburite.

Carne vs. surse alternative de proteine ​​de

Există unele diferențe între proteinele din carne si proteine ​​din alte surse, cel principal fiind că proteinele din carne sunt cunoscute ca „proteine ​​integrale“ - c ' adică, ele conțin întreaga gamă de aminoacizi.

Deși carnea conține proteine ​​întregi, nu sunteți condamnat la un stil de viață carnivor. Mănâncă doar o varietate de legume, semințe și alte alimente bogate în proteine.

  • Cu alte cuvinte, vegetarienii și veganii nu ar trebui să se bazeze pe o sursă de proteine ​​și ar trebui să încerce să mănânce cât mai multe legume diferite posibil.
  • De ce nu mananca carne? Există multe motive pentru care oamenii nu mănâncă carne sau reduc consumul lor. Motivele etice pentru care vegetarienii și veganii opresc să mănânce carne variază.
Unii sunt preocupați de bolile asociate cu consumul de carne rosie sau prelucrate în timp ce altele evita toate produsele de origine animală

În orice caz, nu trebuie să te limita la una dintre aceste categorii pentru a lua concediu de carne .

  • Nu există nici o îndoială că proteina este esențială pentru dieta zilnică. Dar carnea este mult mai puțin.