medicamente cu steroizi anti-inflamatorii (numite AINS), cum ar fi aspirina si ibuprofenul poate ajuta la ameliorarea simptomelor enervant de osteoartrita si sunt pilonii tratamentului artritei reumatoide. Aici este tot ce trebuie să știți.

Efectele medicamentelor AINS antiinflamatoare nesteroidiene blochează producerea de prostaglandine (substanțe chimice care joacă un rol-cheie în durere și umflarea inflamației) de către organism.

  • Pe lângă medicamentele uzuale disponibile fără prescripție medicală, medicul dumneavoastră poate alege dintr-o lungă listă de medicamente prescrise, multe dintre care conțin o doză mai mare și acționează treptat, pentru a fi în măsură să le ia mai rar.

AINS Dezavantaje Principalul dezavantaj al acestor medicamente este, cu toate acestea, un aport regulat poate provoca efecte secundare neplăcute.

  • Poate fi o iritare a stomacului sau chiar sângerare gastrointestinală.
  • In plus, desi AINS preveni inflamatia, ele nu previn eroziunea cartilajului și a țesutului osos renegat sinovial, procesul distructiv care seturi inflamatie in mișcare și care provoacă daune comune permanente.
  • AINS au fost, de asemenea, dezamăgitoare în studiile la pacienții cu fibromialgie, deși pot fi totuși folositori pentru unii.
Inhibitorii COX-2

O noua clasa de AINS numite inhibitori COX-2, ameliorarea inflamației precum și AINS în timp ce prezintă un risc mai mic de probleme gastro-intestinale.

  • Acești inhibitori COX-2 sunt utili pentru persoanele de peste 65 de ani, care sunt deosebit de sensibile la sângerări cauzate de utilizarea AINS convenționale.

Cu toate acestea, Health Canada a emis avertismente cu privire la mai multe dintre aceste medicamente și a eliminat cel puțin două piață indicând faptul că acesta este în continuare soluții noi despre care noi cunoștințe continuă să fie achiziționate.

Acetaminofen, AINS mai mici

Veți găsi mai aproape aspirina si ibuprofen in rafturile farmaciei, dar acetaminofen nu este cunoscut pentru calitatile sale anti-inflamatorii.

  • Cu toate acestea, acest lucru este un analgezic excelent, care, în doze moderate (până la două grame pe zi) poate ajuta la artrita in conditii de siguranta pacientilor de a lua doze mai mici de alte soiuri de AINS să se ușureze.
  • Dar luate în doză completă, acetaminofenul poate irita stomacul.

Amintiți-vă aceste informații pentru a vă ajuta să decideți dacă AINS sunt soluția pentru tine și să-l utilizați pentru a începe conversația cu medicul despre medicamente artrita.