Aici sunt unii factori să ia în considerare în cazul în care aveți nevoie pentru a adopta o dieta sanatoasa pentru a gestiona diabet zaharat de tip 2

Dacă ați fost diagnosticat cu diabet zaharat de tip 2 sau în cazul în care glicemia dumneavoastră vă pune la risc de a dezvolta probabil ați fost sfătuit să vă schimbați dieta. Vei avea nevoie de o strategie, schimba atat ceea ce mananci si cum te simți în legătură cu acest aliment. Aici sunt câțiva factori de luat în considerare în cazul în care aveți nevoie pentru a adopta o dieta sanatoasa pentru a gestiona diabet zaharat de tip 2

Adoptarea unei abordări pe termen lung

Schimbările drastice de peste noapte, nu poate dura, asa ca schimba obiceiurile mici mici. Adăugați una sau două alimente sanatoase pentru dieta ta în fiecare săptămână și macră cu privire la aceste alegeri.

Efectuați modificări graduale

Când utilizați, încercați să luați o porțiune mai mică decât în ​​mod obișnuit. In loc de a mânca o jumătate de livră de salata de cartofi, încercați un sfert de lire. În loc de două linguri de piure de cartofi, te limita la unul.

planul de mese și gustări

Mănâncă aceeași cantitate de alimente în același timp, în fiecare zi și a făcut unele excepții pentru ocazii speciale. Când te duci la restaurant mai târziu, în seara, asigurați-vă că pentru a mânca o masă ușoară, cum ar fi o bucată de fructe și o cantitate mică de nuci.

Mananca alimente sănătoase în primul rând

La restaurant, începe întotdeauna cu o salata. Dacă se poate, așteptați până când ați terminat de aproape salata inainte de a comanda felul principal. Manca o salata prima calma dorinta ta de a alege un fel de mancare bogata in calorii.

Bucurați-vă de alimentele pe care le place foarte mult

Bucurați-vă de o friptură bună prin tăierea în bucăți mici și mestecate încet. Ia-ti timp si nu vei fi plictisit chiar a lua avantajele obișnuite care fac pagube reale, cum ar fi cartofii prajiti.

au întotdeauna gustări sănătoase la îndemână

Nucile si biscuiti de grâu integrale sunt alegeri perfecte pentru gustări sănătoase. Sunt suficiente pentru a vă calma foamea.

Nu cumpara junk food in cantitati mari

In loc de a cumpăra un recipient de 2 litri de inghetata, cumpăra o mică tăietură. Opteaza pentru conuri sau batoane de înghețată ambalate individual dacă sunteți sigur că puteți rezista tentatiei de a manca mai mult de unul. Te va costa mai mult și asta e scopul. Îmbuibare junk food ar fi costisitoare și nepractice.

Toate acestea necesită o conștientizare, dar asta e ceea ce vă va ajuta să rămânem la planul. Dacă nu reușiți, nu vă faceți griji. Ia obiceiurile bune în cazul în care v-ați oprit și, de data aceasta, respect-le!