Când corpul tău vorbește cu tine, ar trebui să-l asculți. Mulți oameni nu reușesc să facă acest lucru și este tentant să ignorăm un simptom care poate indica ceva mai grav. Chiar dacă vă acordați atenție simptomelor pe care le experimentați, nu este întotdeauna ușor să știți ce înseamnă ei. De aceea depinde de medicul dumneavoastră să faceți un diagnostic. Puteți utiliza în continuare următoarele informații pentru a determina cât de urgent este situația dvs.

Vă simțiți urinare dureroasă? Descriere 1. Descriere:

senzație de arsură în timpul urinării; pot fi însoțite de o urgență frecventă de a urina.Cauzele posibile

: o infecție a tractului urinar.Răspundeți:

consultați medicul dumneavoastră care va comanda un diagnostic de testare a urinei. Tratamentul este de obicei un antibiotic. Descriere 2. Descrierea:o senzație de arsură în timpul urinării cu febră peste 38 ° C (101 ° F) și dureri de spate.

Cauzele posibile:infecție renală.

Răspuns: consultați-vă medicul. Un antibiotic este prescris atunci când o infecție bacteriană a tractului urinar se deplasează la rinichi. Descriere 3. Descriere:mâncărime și arsuri în timpul urinării

;poate apărea după tratamentul cu antibiotice.

Cauze posibile:infecție cu drojdii.Răspundeți:Consultați-vă medicul primar sau ginecologul, care poate colecta mostra de mucus din vagin pentru a verifica prezența drojdiei. Descriere 4. Descriere:

urinare dureroasă după începerea unui nou medicament.Cauzele posibile includ:

un efect secundar al medicamentelor și a unor antidepresive, medicamente pentru osteoporoză și medicamente împotriva cancerului.Răspundeți:

consultați-vă medicul pentru a afla dacă este posibil să îl înlocuiți cu un alt medicament. Efectele secundare dispare uneori după câteva zile sau săptămâni de utilizare. Descriere 5. Descrierea:durere sau presiune asupra vezicii urinare, dificultate de golire a vezicii urinare complet.

Cauze posibile:un chist ovarian care apasă împotriva vezicii urinare.

Răspundeți:consultați-vă medicul, care va comanda teste precum ultrasonografia și biopsia pentru a determina dacă chistul este carcinogen. Descriere 6. Descriere:

durere severă în spate și lateral; pot fi însoțite de o urgență frecventă de a urina, de incapacitatea de a urina, de sânge în urină, de febră, de frisoane sau de urină mirositoare.Cauzele posibile:

pietre la rinichi.Răspundeți:

consultați medicul dumneavoastră care va comanda o scanare CT sau o radiografie abdominală. Multe pietre la rinichi merg singure când un pacient bea trei litri de apă pe zi. Dacă nu trec, ar putea fi necesar ca acestea să fie îndepărtate prin exploatare sau sparte cu unde de șoc. Descriere 7. Descrierea:o urinare dureroasă posibil însoțită de ulcere, blistere, cruste sau pustule în zona genitală

;act sexual dureros; și descărcare neobișnuită de la vagin sau penis.

Cauze posibile:o infecție cu transmitere sexuală, cum ar fi herpes genital, veruci genitale, sifilis, gonoree sau HIV / SIDA.

Răspuns: consultați-vă medicul; tratamentul rapid poate preveni adesea simptome mai severe. Evitați contactul sexual până când vă vedeți medicul.