Ce comprimate! Acestea au efecte secundare și consumul excesiv de comprimate, puteți pierde remedii naturale care sunt la fel de benefice și mai puțin riscante. Ele merită încercate, mai ales dacă nu doriți să fiți pe medicamente de foarte mult timp.

 • Înainte de a vă angaja pe cale de a eradica durerea care implica medicamente, prescrise sau nu, poate descoperi tot ce trebuie să știți că utilizarea de analgezice disponibile peste tejghea sau de prescripție să fie sigur și eficient.
Medicamentele fără prescripție medicală nu sunt fără risc

Chiar și medicamentele fără prescripție medicală au efecte secundare pe care pacienții nu le pot întotdeauna să le evalueze pe deplin.

 • Acetaminofenul poate provoca leziuni hepatice severe dacă luați puțin mai mult decât trebuie să luați.Medicamentele, cum ar fi aspirina, ibuprofen și naproxen, cunoscut sub numele de anti-inflamator non-steroidian numele medicamentului (AINS),poate provoca iritații și sângerări ale
 • stomacului.O legătură a fost stabilită între utilizarea pe termen lung de ibuprofen și un risc crescut de boli de inima
 • , probabil, in parte, deoarece contracarează efectele protectoare asupra inimii indusă de tratamentul cu aspirina pe zi .Prea multă dependență de medicamente antiinflamatorii poate chiar agrava anumite condiții; de exemplu, dacă îl utilizați prea des pentru durerile de cap, este posibil să suferiți o rebound de cefalee de îndată ce vă opriți.
 • Medicamente antiinflamatorii cu prescripțieChiar și AINS cu prescripție medicală nu sunt fără risc.Poți să-ți amintești de titluri de ceva timp în urmă cu privire la prescripțiile NSAID-uri numite inhibitori COX-2, despre care se crede că blochează durerea și inflamația fără a provoca inflamația mucoasei stomacale.
Această poveste a fost destul de neterminată, deoarece doar unul dintre medicamentele din această categorie a rămas pe piață, însoțit de avertismente serioase.

Cerințele opioizi

 • Unii medici sunt reticente in a prescrie medicamente opioide care sunt reputație explozive (narcotice), inclusiv morfină și oxicodonă, datorită unei creșteri a consumului de droguri și a vânzărilor de droguri ilegală.
 • Și pacienții se tem să o ia de teamă de obișnuință și de pierderea autocontrolului.
Nu vă subestimați calitatea vieții

Nu este vorba doar de efectele secundare și potențialele abuzuri care au determinat comunitatea medicală să se gândească cu atenție la analgezice. Este, de asemenea, o chestiune de calitate a vieții.

 • Dacă vă străduiți nu numai să vă ușurați durerea, ci și să vă întoarceți cât mai mult la o viață fără durere, rămâneți pe medicamente nu este neapărat cea mai bună soluție. Există cazuri în care pacienții își evaluează durerea la zece din zece, iau medicamente și scorul se reduce la unul.
Dar sunt obosiți tot timpul și viața lor este mai rea. Există, de asemenea, pacienți care își evaluează durerea la opt ani, o reduc la șapte și pot conduce din nou o viață normală.

O persoană care vede o schimbare mai puțin semnificativă în evaluarea durerii poate avea succes în tratament. Cheia este de a îmbunătăți calitatea vieții.

 • Ponderea riscurilor

Faptul este că medicamentele singure sunt puțin probabil să elimine durerea.

 • Dar le puteți ajuta să acționeze mai eficient, făcând alte aranjamente pentru ușurare, indiferent dacă se întinde, schimbă dieta, încearcă acupunctura sau schimbă atitudinea ta.
 • Suntem o companie bazată pe tablete. Trebuie să luăm pastile pentru a vindeca totul. Dar pastilele nu au toate puterile. Medicamentele pentru durere vindecă doar parțial problemele.
 • Și există întotdeauna un risc. De fapt, nu există opțiuni care să nu prezinte niciun risc, chiar dacă nu facem nimic implică riscuri.
Întrebarea este: care este riscul pe care sunteți dispus să-l luați? Trebuie să discutați cu medicul dumneavoastră și împreună trebuie să decideți ce terapie este cea mai eficientă și cea mai puțin riscantă.