somn deglutiție o tabletă și ceda la sommeil.Si sunteți cronice sau insomnie ocazionale, suna prea frumos ca să fie adevărat și-l cas.Alors, de obicei, că somnifere ajuta multe utilizatorii ocazionali de a dormiun pic, altele își găsesc efectele secundare mai rău decât pierderea de somn. Înțelegerea

dependență Da, somnifere sunt cunoscute de a provoca dependență psihologică, nu de fapt physique.En, studiile clinice, dintre care multe sunt, desigur, pe scurt, doar merge pe câteva luni cel mult, arată că somnifere n nu duc, de obicei, la dependență fizică.

  • Corpul tau nu le revendica in acelasi fel in care un dependent de droguri isi revendica urmatoarea doza. Majoritatea experimentelor efectuate de medici cu medicamente confirma si aceasta.
  • Cu toate acestea, somnifere poate provoca o dependență psihologică foarte puternică, spune Dr. Karl Doghramji, expert în somn la Universitatea Thomas Jefferson din Philadelphia. „Toate aceste pastile de dormit poate provoca insomnie de rebound“, spune el. Cu alte cuvinte, dacă luați medicamentul prea multe zile la rând, poate deveni și mai greu să adormi când îl opriți.

insomnie de rebound poate conduce pe oameni să experimenteze mereu noi pastile de dormit și doze ca insomnie lor persiste.Fait Interesant, această afecțiune apare de obicei la persoanele care iau pastile de dormit pentru scurtă durată.

pericolele asociate cu pastile

Ca orice medicament de dormit, există riscuri, în special la vârstnici și cei care sunt în mod serios malades.Si acest lucru este rar, somnifere poate împinge aceste persoane vulnerabile într-o profundă somn permanent. Cele mai multe pastile de dormit pot provoca probleme de respirație ", spune dr. Doghramji.

Notă:În mod clar, prea multe pastile de dormit poate provoca eșecul respiration.De multe tipuri de pastile care contin benzodiazepină de dormit, un medicament care reduce activitatea sistemului nervos central.Les dumneavoastră fragil și în stare precară de sănătate ar putea fi în special sensibile la efectele sedative ale medicamentului și la oprirea sistemului nervos central.

timp cât o persoană care nu a forța prea mult pe somnifere, riscul de tulburări respiratorii este de obicei o preocupare în vârstă sau foarte bolnavi deja affaiblies.Elles nu ar trebui să ia pastile de dormit numai sub stricta supraveghere a un doctor.