Ați putea crede că venele varicoase sunt parte a vieții și ele apar în mod inevitabil, cu sosirea de vârstă mijlocie. Veți fi fericit să aflați că tehnicile de vârf, mai puțin invazive, reduc acum semnele și vă vor face să doriți să vă arătați din nou picioarele. Iată câteva dintre posibilitățile pe care le puteți încerca.

4 remedii care sunt în valoare de încercare
  1. purtarea ciorapi de compresie pentru a ajuta fluxul de sânge lupta împotriva gravitației.
  2. Ridicați picioarele pentru a îmbunătăți circulația sângelui în inimă. Exercitarea și controlul greutății încurajează de asemenea circulația sanguină bună.
  3. Suplimente nutritive și pe bază de plante, pentru a reduce inflamația și umflarea.
  4. Proceduri chirurgicale pentru eliminarea sau reducerea venei "problematice".
Cum să preia controlul asupra situației
  • Feriți-vă de hormoni feminini.Estrogenul în pilulele contraceptive și terapia de substituție hormonală (HRT) poate contribui la venele varicoase și la venele spider. Dacă luați oricare dintre aceste tratamente, adresați-vă medicului dumneavoastră ce alternative sunt.
  • Folosiți un produs de acoperire.Uneori, venele varicoase sunt greu de eradicat. Dacă nu puteți obține picioare care să arate așa cum doriți, încercați să puneți machiajul sau un produs de bronzare.
  • Alegeți un profesionist demn de încredere. Utilizarea laserului sau alte tehnici de eradicare a venelor poate fi dificilă. Asigurați-vă că medicul dumneavoastră are o bună reputație și are experiență în tratarea venelor de tipul dumneavoastră.Ridicați piciorul patului dvs.
  • cinci la 10 centimetri (doi la patru centimetri), să doarmă cu picioarele mai mari decât capul. De exemplu, puteți plasa blocuri sub picioarele patului. Acest lucru ajută fluxul de sânge către inimă. Există metode care neutralizează în mod eficient venele varicoase și vă pot permite să vă puneți pantaloni scurți fără rușine. Încearcă-le.