păsări de curte Păsări de curte este un fel de mâncare de familie populară de secole, nu numai pentru marea lui aromă, dar și pentru versatilitatea sa. Complet de nutrienți sănătoși, păsările de curte sunt o proteină slabă pe care toată lumea ar trebui să o mănânce mai mult. Iată de ce.

De ce mănâncă carne de pasăre?
 • Surse de înaltă calitate de proteine ​​slabe, carne de pui, rață și curcan sunt pline de aminoacizi esențiali, vitamine B și minerale.
 • Aceste substanțe nutritive ajută la asigurarea unei piele sănătoase, imunitate, funcționarea corectă a creierului și funcția digestivă.
Ce este?

Fier:Brânza și carnea de curcan este o excelentă sursă a acestui mineral hrănit în sânge, prezent în cea mai absorbabilă formă ("heme").

Lizina:aminoacizi esențiali, lizina poate ajuta la prevenirea și tratarea rănilor reci.

De la Niacin:o portie de 85 grame (trei uncii) piept de pui fiert fara piele ofera aproximativ 12 miligrame de niacină - mai mult de jumătate din necesarul zilnic.

 • Duckul și curcanul sunt, de asemenea, surse excelente ale acestei vitamine, care asigură buna funcționare a tractului digestiv și a sistemului nervos.

Seleniu:Abundent la păsările de curte, seleniul poate ajuta la protejarea împotriva cancerului, cataractei, bolilor de inimă și degenerării maculare.

 • Carnea brună din Turcia are un nivel deosebit de ridicat al acestui mineral: 85 de grame de curcan gătit conțin 35 micrograme de seleniu.

Tryptofan:un precursor al niacinei, acest aminoacid esențial poate ajuta la ameliorarea anxietății, depresiei și insomniei.

Vitamina B6:Deși toate păsările de curte conțin o mulțime de B6, carnea de pui albă și carnea de curcan sunt cele mai bune surse. O porție de 85 de grame de carne gătită asigură 0,5 micrograme.

 • Această vitamină poate ameliora astmul, alergiile și depresia și poate ajuta la prevenirea bolilor de inimă.
 • De la B12:

disponibil numai în produsele alimentare de origine animală, aceasta vitamina poate fi benefic pentru anemie, sănătatea cardiovasculară, depresie, și pentru a asigura o sarcina sanatoasa.Zinc:

esențiale pentru dezvoltarea celulelor imune, acest mineral poate îmbunătăți, de asemenea, fertilitatea și sănătatea pielii, și ajuta la atenuarea PMS.Carnea brună de curcan, rață și pui oferă cantități generoase de zinc: o porțiune de 85 de grame de trei uncii asigură mai mult de două micrograme de zinc.

 • Maximizați beneficiile
Carnea de pasăre brună este cea mai bună alegere pentru aromă, precum și unele substanțe nutritive precum fierul și seleniul. Dar carnea brun are, de asemenea, un conținut de grăsime mai mare - de trei până la cinci ori - în funcție de pasăre.
 • În plus față de grăsimea găsită în carnea de pasăre, există, de asemenea, o cantitate substanțială în piele (aproximativ jumătate din greutatea totală este în piele). Păsările de curte pot fi prăjite sau la grătar cu pielea pentru a reține umezeala, dar pielea trebuie îndepărtată înainte de a mânca.
 • În cazul în care păsările de curte sunt gătite în supă, tocană sau caserolă sau dacă sunt salate, pielea trebuie înlăturată înainte de gătire.
 • Puneți-l mai des pe masă
Sânii rață fără deșeuri sunt extrem de slabi când sunt serviți fără piele. Are o aromă bogată și carne care amintește de carnea de vită, dar este mult mai scăzută în grăsimi și calorii. Îndepărtați pielea, pregătiți-vă și gatiți pieptul de rață așa cum ați proceda pentru o friptură de vițel.
 • Cumpărați curci fără pateu și dezosați-l într-un procesor de bucătărie - veți obține carne mai slabă decât curcanul cumpărat de magazin, adesea adăugat cu piele de curcan.
 • Pentru burgeri umede de curcan, adăugați cuburi de pâine integrală de grâu sau ciuperci foarte mărunțite tocmai la amestec, înainte de a forma plăcuțe.
 • Picioarele Turciei sunt ideale pentru supă și supe. Îndepărtați pielea din coapse și gătiți cu apă, ierburi și condimente. Odată curcanul este gătit, scoateți carnea din oase. Utilizați carnea într-o supă sau salată.