Sheds - sau cabane de gradina - sunt mai mult decât un loc pentru a stoca instrumentele noastre de grădinărit. De asemenea, ele decorează curtea noastră. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să alegeți.

Hangar de gradina sunt mai mult decât o extensie a garajului dvs. și un loc pentru a stoca noastre unelte de grădinărit, biciclete, mobilier terasă șitutti cuantic. Ele sunt o parte integrală și decorativă a curții noastre. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să alegeți una care va fi atât utilă, cât și frumoasă. Choisissez 1. Alegeți tipul și materialele

Grădinile de grădină pot fi achiziționate prefabricate sau în kituri pe care le veți asambla. Există mai multe dimensiuni și forme. Iată cele mai frecvente materiale care le compun.

Lemnul: un magazin de lemn necesită mai multă întreținere, inclusiv vopsirea regulată și impermeabilizarea pentru a preveni deteriorarea mucegaiului și a apei.

Avantajul unui magazin de lemn este că acesta poate fi ușor vopsit pentru a se potrivi cu setările de acasă sau în aer liber.Vinil

  • : reduceri de vinil sunt cunoscute a fi puternice, durabile și fără întreținere.

găsim toate culorile și stilurile. Unele au un strat care le protejează de decolorare datorită razelor UV ale soarelui.Rășină Les: rafturi Resin rezista nicks din cauza pereților lor dublu. Caracteristicile suplimentare le permit să fie mai solide și mai practice.

  • Sunt de obicei cele mai scumpe datorită durabilității lor deosebite.

Metal: Acestea sunt cele mai puternice schimbări și durează mai mult. Ele sunt adesea realizate din metal galvanizat sau din aluminiu, ceea ce le permite să reziste ruginei. În plus, nu este nevoie de întreținere de mai mulți ani. Choisissez 2. Alegeți cele mai bune caracteristici

  • Shedul dvs. în aer liber poate fi achiziționat cu accesorii și opțiuni care vă vor permite să stocați mai multe echipamente și să le accesați mai ușor.

Rampe: o rampă vă va ajuta să puneți echipamentul greu pe roți.

Windows pe perete și pe acoperiș

: Aceasta este o adăugare stilistică, dar lumina naturală vă va ajuta să găsiți articolele dvs., mai ales dacă sunt îngropate în partea din spate a magaziei.

Rafturi:Rafturi suplimentare vă vor oferi mai mult spațiu pentru a vă păstra instrumentele de grădinărit. Alegeți rafturi solide care pot accepta obiecte grele. Asigurați-vă că magazia dvs. are găuri deja perforate în interior, astfel încât să puteți adăuga cât mai multe rafturi de care aveți nevoie.

Podele La: Majoritatea sunt mulțumiți de pardoseli sau murdărie, dar unii apreciază că magazia are propria podea pentru a avea acces ușor și pentru a preveni umezirea materialelor cu apă de ploaie.Înființată

: Un banc de lucru plasat în magazin vă permite să lucrați în mod eficient. Asigurați-vă că este solid, astfel încât să nu se desprindă în mijlocul unui proiect.Suprafața trebuie să fie suficient de mare pentru a vă deplasa confortabil.

Dacă decideți să adăugați un banc de lucru, este posibil să fie necesar să adăugați electricitate și iluminare în hală, ceea ce va duce la costuri suplimentare. P 3. Gândiți-vă la spațiul disponibilÎnainte de a cumpăra un magazin, evaluați spațiul disponibil pe proprietatea dumneavoastră.

Măsurați unde plasați magazia dvs. pentru a cumpăra cea care va fi cea mai bună dimensiune. Gândiți-vă la materiale și găsiți-o pe cea care se va căsători ușor cu decorul ambiental.Extras, cum ar fi vase de flori și uși metalice care pot fi închise, vă vor ajuta să plantați flori și legume și să asigurați o siguranță suplimentară pentru bicicletele dvs. scumpe, grătarele și sculele scumpe.

  • Completați curtea Dvs.
  • Grădinile de grădină sunt locul perfect pentru a vă păstra echipamentele de grădinărit și petreceți ore îndelungate bucurându-vă de hobby-ul preferat.
Gândiți-vă la materialele pe care le doriți, la tipul de magazie și la adăugările suplimentare pe care le doriți și alegeți cel care vă va îmbunătăți perfect terenul.

Verificați regulamentele municipale

  • Unele municipalități vor cere o autorizație în funcție de mărimea magazinului dvs. - indiferent dacă este prima dvs. sau nu - deoarece în unele locuri acest lucru este considerat o nouă "construire".
  • Luați timp pentru a verifica la primăria locală înainte de a începe ceva, mai degrabă decât riscând în mod inutil o amendă scumpă.