Urmați aceste instrucțiuni simple pentru a preveni insectele să vă muste. Și chiar dacă nu vă este frică de săgețile lor, acestea vă pot deteriora și grădina. Țineți cont de următoarele metode pentru a preveni dăunătorii care vă deranjează să vă rănească sau să vă rănească grădina.

Fiind mai inteligent decât musca insecte

Puteți evita atragerea insectelor musca precum albinele, viespile și țânțari, acordând o atenție la ceea ce porti sau miros pe care le elibereze, atunci când grădinărit sau sunt pe terasa. Iată câteva sugestii:

  • Insectele care lovesc în timpul zilei sunt atrase de flori roșii, roz, galbene, portocalii și violet. Purtați haine în nuanțe reci de albastru, verde, negru, gri sau alb pentru munca în aer liber.
  • Multe insecte înțepătoare sunt, de asemenea, atrasi de mirosuri florale si fructate, asa ca renunta la parfumuri, șampoane, balsamuri parfumate și loțiuni pentru păr parfumate parfumate.
  • Aceste insecte sunt adesea respinse de parfumurile pe bază de plante. Purtați o pălărie cu margini largi și loviți-o cu crengi de rozmarin, crizanteme sau gălbenele pentru a respinge insectele. Sau, dacă nu doriți să purtați o pălărie, puneți firele în buzunarul unui tricou. Insecticid aspirină
plante experți
  • au testat cu succes plante de udare cu aspirina in apa ca un insecticid sistemic și promotor al creșterii plantelor.
  • Plantele produc în mod natural acid salicilic, care conține aspirină, ca o protecție naturală.
  • Când udat cu soluție de aspirină, plantele tratate absorb acid salicilic suplimentar, ceea ce le permite să împingă insectele sugătoare și produc puternic, sănătos.
Instrucțiuni

Veți avea nevoie de:

  • 3 aspirine convenționale (325 mg)
  • 19 L (5 gal) de apă.
  1. Într-o cană mare de irigare, amestecați aspirina în apă până când se dizolvă. Apă plantele, ca de obicei, cu apa tratată sau puneți-o într-o sticlă de pulverizare și folosiți-o ca un spray pentru frunziș.
  2. Tratați plantele de două ori pe lună cu apă cu aspirină.

Gradinaritul trebuie să fie plăcut. Dacă insectele te fac greu, încearcă aceste remedii pentru a te proteja pe tine și grădina ta.