Duș, cap de duș, scurgeri, reparații, sfaturi, cap de duș, scurgeri de duș

Toată lumea trebuie să facă față problemei unui cap de duș cu scurgeri o zi sau alta. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să identificați problema și să o remediați singură.

Proprietarii de case trebuie să fie conștienți de faptul că cele mai multe scurgeri ale capului de duș pot fi reparate fără ajutorul unui instalator, cu condiția să fie disponibile instrumentele potrivite. Aceasta include o cheie, o șurubelniță și o șaibă de cauciuc.

De ce este scurs pommelul?

  • Este adesea dificil de determinat cauza exactă a scurgerii pur și simplu prin privirile la capul dușului. Acestea constau dintr-o varietate de componente care lucrează în armonie pentru a permite circulația liberă a apei.
Înainte de a repara capacele de duș scurgeri, detașați sau scoateți toate șuruburile, acordând atenție eventualelor părți care pot fi slăbite sau rupte. La 1. Șaiba trebuie schimbată

Toate capetele de duș au o șaibă de cauciuc care joacă un rol crucial în reglarea curgerii apei. Cu toate acestea, nu este o substanță permanentă, cauciucul este supus uzurii.

  • Cele mai multe șaibe de cauciuc au o viață de 7 până la 10 ani. Apa poate începe să curgă când este deteriorată.
  • Singura modalitate de a confirma faptul că mașina de spălat de cauciuc nu mai funcționează este să deschizi capul dușului și să examinezi structura. Dacă șaiba de cauciuc este uzată, trebuie înlocuită.
  • Șaibele de cauciuc sunt ieftine și ușor de găsit la cele mai multe magazine hardware. Introducerea unei mașini de spălat de cauciuc nu necesită consultarea prealabilă cu un instalator și poate fi ușor efectuată de către un proprietar, atâta timp cât această persoană știe cum să deschidă capul dușului. Les 2. Supapele sunt deteriorate
În cazul în care șaibe de cauciuc este intactă și funcțională, următorul pas va fi să verifice dacă problema nu este cauzată de supapele interne de alimentare cu apă.

Aceste supape joacă un rol în reglarea fluxului de apă în capul dușului. Uneori pot slăbi sau rugină. Trebuie să vă asigurați că nu sunt deteriorate. Une 3. Acumularea problematică

  • În unele cazuri, scurgerea se poate datora acumulării de săruri minerale și alte resturi în capul dușului.
Pentru a îndepărta mineralele și resturile, trebuie să fie detașată și dezasamblată. Pentru a îndepărta depozitele de calciu și var, există produse de curățare comerciale în care să se înmoaie capul dușului.

O altă opțiune este să înmuiați capul dușului în oțet alb timp de 2 până la 4 ore pentru a îndepărta depozitele de calciu. Des 4. Gauri mici

  • Uneori scurgerea se datorează găurilor în jurul capului dușului. Rust ar putea fi implicat aici.
  • Acest lucru poate necesita instalarea unei plăci de metal, a unei garnituri de etanșare sau a unei benzi de etanșare.
5. Prea strâns

Supratensiunea capului dușului poate deteriora componentele interne. ◊ Capetele de duș sunt fragile și nu trebuie zgâriate sau deteriorate. În caz contrar, pot apărea scurgeri.

  • 6. Întreținerea capului dușului
Deși capetele de duș nu sunt, în general, o problemă, întreținerea este necesară pentru prevenirea scurgerilor.

Este important să-l curățați în mod regulat pentru a preveni acumularea de calciu, rugina și alte resturi.

  • Înlocuiți întotdeauna componente defecte înainte de a le provoca daune suplimentare.
Totuși, dacă nu sunteți sigur de funcționarea unui cap de duș, ar putea fi util să consultați mai întâi un instalator. După ce ați efectuat o reparație a unui cap de duș care curge, veți ști cum să o faceți data viitoare.