de fructe, este uneori dificil de a pregăti mese gustoase și nutritive pe un buget. La fel ca mulți oameni, aceste 4 mituri alimentare comune vă pot face să cheltuiți mai mult decât ar trebui. Deci, care sunt aceste mituri? De ce ar trebui să fie dezbinate?

Le-am auzit cu toții înainte: idei greșite despre obiecte cum ar fi ouă brune, legume congelate și pâine de grâu. Este greu de spus unde apar aceste concepții greșite, dar aici sunt faptele care le demistifică pentru totdeauna. Les 1. Oua brune sunt mai bune pentru sanatatea ta

Ouale albe sunt de fapt la fel de hrănitoare ca și ouale brune.

Culoarea nu are nici un efect asupra valorii nutritive.

 • Aceasta indică doar culoarea penei păsărilor. Găinele albe au ouă albe și găini roșii au ouă de culoare brună.
 • Magazinele de alimente vând adesea ouă brune mai scumpe deoarece oamenii cred că sunt mai hrănitoare.
 • Puteți cumpăra ouă albe mai ieftine, fără să vă faceți griji cu privire la un sacrificiu în valoare nutritivă. Le 2. Laptele este mai bun într-un recipient de sticlă
 • Mulți oameni cred că laptele într-o sticlă de sticlă are un gust mai bun și că este, de asemenea, mai bun pentru sănătate.
În realitate, recipientele opace sunt mai bune pentru lapte, deoarece protejează mai bine riboflavina din lapte.

Riboflavina este o vitamină B care se descompune ușor când este expusă la lumină.

 • Economisiți bani lăsând containerele de sticlă drăguță pe rafturile magazinului.
 • 3. Produsele proaspete sunt mai bune decât congelate
 • Nu există nici o îndoială că fructele și legumele proaspete sunt bune pentru sănătate, dar mulți oameni nu știu că fructele și legumele congelate pot fi la fel de gustoase și sănătoase ca cheltuielile.
Produsele congelate sunt prelucrate și prelucrate pentru înghețarea la cel mai bun nivel de maturitate, când acestea sunt cele mai bogate în nutrienți.

Pe de altă parte, fructele și legumele proaspete sunt preluate înainte de a fi coapte și nu au neapărat timp să-și dezvolte toate substanțele nutritive sănătoase.

 • În procesul de congelare, fructele și legumele sunt opărite în apă fierbinte sau abur pentru a distruge bacteriile daunatoare si flash congelare conservă substanțele nutritive.
 • Produsele proaspete nu este numai mai scump decât congelate, dar, de asemenea, se deteriorează rapid. Ca rezultat, fructele și legumele congelate sunt o alegere sănătoasă și inteligentă. Le 4. Grâul este întotdeauna mai sănătos
 • Nu toată pâinea și biscuiții sunt sănătoase.
 • Nu este pentru că eticheta indică "multigrain" sau "grâu cracat", că produsul este obținut din grâu întreg. Multe dintre aceste produse sunt fabricate din făină îmbogățită.
Singura modalitate de a vă asigura că achiziționați un produs complet este citirea ingredientelor și verificarea faptului că denumirea cerealelor este "integrală" sau "plină".

Este uneori dificil de a oferi o dieta sanatoasa pentru familia lui în timp ce economisirea de bani, dar la sfârșitul comune mituri despre alimente ajuta cumpărătorii se simt mai increzatori cu privire la achizițiile lor în supermarket-uri.