Efectuarea unei cești de cafea sau ceai fantastic necesită abilități reale, iar sfaturile de mai jos vă vor ajuta să dezvoltați acele talente dovedite.

Indiferent dacă doriți o băutură caldă într-o zi rece sau o băutură răcoritoare într-o zi fierbinte, faceți cea mai bună ceașcă de cafea sau ceai ca tine (sau oaspeții dvs.!) este o abilitate neprețuită.

Sfat: într-o zi fierbinte, o băutură fierbinte vă poate răcori de fapt, vă jos; sau vă puteți bucura, de asemenea, de prospețimea unui ceai răcit cu gheață.

Boabe de cafea
  • Cantitatea de cafea de care aveți nevoie depinde de gustul dvs. personal, de calitatea apei și de tipul de cafea pe care o utilizați. În general, atunci când utilizați un filtru de cafea picurător, numărați aproximativ 15 mililitri (o lingură) de cafea pentru 250 mililitri (o cană) de apă. Utilizați mai multă cafea dacă apa este tare și conține var.
  • Păstrați boabele de cafea într-un loc uscat, rece și destul de întunecat și păstrați-le într-un recipient etanș sau vor deveni învechite.
  • Stocați cafea ambalată în vid timp de câteva luni dacă nu este deschisă; cafeaua congelată poate fi păstrată timp de până la un an.
  • Cafeaua măcinată își pierde rapid aroma și trebuie consumată în șase luni.
  • Folosiți o mașină de măcinat cafea sau o moară cu mirodenii pentru a prepara cafea proaspăt preparată și faceți o ceașcă bună de cafea parfumată.

SFAT:În perioade de criză, atunci când cafeaua era prea scumpă sau pur și simplu indisponibilă, oamenii beau suplimente de rădăcini de malț sau cicoare, sau le foloseau pentru a-și prelungi cafeaua reală. . Când oamenii optează astăzi pentru acești substituenți, este de obicei din motive de sănătate. Cafeaua obținută din cicoare sau malț este mai ușor digerată, nu are cofeină și conține acid tannic mai puțin responsabil pentru petele dentare decât boabele de cafea.

Pentru zilele fierbinți
  • Pentru a face ceai cu gheață, infuzați 15-20 de mililitri (trei până la patru lingurițe) de frunze de ceai într-un litru de apă și lăsați infuzat timp de trei minute.
  • Se amestecă în suc de 1 lămâie și jumătate, îndulcitor la gust, apoi termina adăugarea de aproximativ 25 de cuburi de gheață. Ceaiul se răcește repede și nu devine mai amar.
  • Arome de gust cu suc de mere, nectar de fructe, citrice sau frunze de menta.

--------------------

Descoperiți un mod inteligent de a economisi timp și bani

Sunteți gata să economisiți mai mult la cumpărături la magazin alimentar și farmacie ? Descărcați aplicația gratuită PJ Grocery astăzi! Vă permite să creați liste de cumpărături care pot fi distribuite, găsiți automat toate cele mai bune oferte și cupoane, care vă vor fi prezentate imediat. Nu este nevoie să căutați manual sute de pliante pentru a găsi ceea ce căutați!

Descărcați aplicația PJ Grocery acum!