unele cadouri sunt prea mari pentru a înfășura în hârtie sau pune într-o pungă de cadouri, dar asta nu înseamnă că trebuie să-ți dai darul fără o atingere festivă. Emb 1. Împachetați-vă cadoul în țesătură

Fabricul este un material mai durabil și mai flexibil decât cele mai multe ambalaje de cadou și opțiuni de țesături mult mai mari decât hârtia sunt disponibile.

Deci, ia în considerare ambalarea cadou dvs. într-o cârpă sau foaie.

  • Țesătura poate fi lipită sau lipită folosind o bandă grea și poate da darului dvs. cât mai mult aer festiv ca și hârtia de împachetat.
  • Adăugați un nod deasupra cadoului de țesătură înfășurat pentru a da o atingere extra festivă. En 2. Înfășurați un nod uriaș
  • Pentru un obiect care este într-adevăr prea mare sau dificil de înfășurat în hârtie sau în cârpă, cum ar fi o mașină sau un cal, luați în considerare pur și simplu legarea unui nod imens în jurul prezentului.
Multe branduri de ambalaj de cadouri vând noduri prefabricate mari care pot fi pur și simplu atașate cu șir sau bandă.

De asemenea, puteți crea propriul nod folosind bucăți de hârtie de ambalaj, reviste sau pagini de ziare.

  • 3. Folosiți o pungă de hrană pentru câini sau pisici
  • Hrana pentru câini și pisici este adesea vândută în saci mari, puternici, care pot fi suficient de mari pentru a fi folosite ca pungi cadou.
Spălați sacul de mâncare când este gol și uscați-l bine.

Poți apoi să plasezi darul în interior, să-l scutuezi pentru al închide și să adaugi o panglică sau un nod pe partea de sus.

  • Puteți picta, de asemenea, pe exterior sau banda marcați de geantă pentru a face să apară ca un cadou mai tradițional. Organ 4. Organizați o vânătoare de comori în jurul valorii de cadou
  • În cazul în care cadou este prea mare sau prea greu de ambalat sau împodobesc cu un arc, face un eveniment descoperire cadou.
  • Ascundeți prezentul, apoi dați destinatarului un plic decorat care conține dorințele dvs., precum și indicii pentru a-și găsi darul.
Puteți pune mai multe indicii, una care duce la următoarea pentru a extinde căutarea într-o adevărată vânătoare de comori.

La final, destinatarul va găsi darul cu micul cuvânt și memoria acestei vânători de comori.

  • Pe scurt, există multe modalități de a împacheta cadouri mari, fără a fi nevoie să urmați modul tradițional de ambalaj de cadouri. Inspirați de aceste idei pentru a vă împacheta cadourile mari.