Un cadou prezentat în ambalaje elegante exprimă îngrijirea cu care a fost ales, dar nu toată lumea are bugetul pentru a avea darurile sale înfășurate de un profesionist. O mică creativitate și unele accesorii vă vor permite să faceți un aspect profesional cu darurile dvs. fără nici un cost.

Utilizați ceea ce aveți la dispoziție și creați-vă

Nu trebuie să mergeți la un magazin pentru a cumpăra cea mai scumpă învelitoare cadou atunci când aveți nevoie de un pachet. Într-adevăr, veți observa că există o mulțime de articole vândute lângă dumneavoastră, care ar putea fi perfect pentru a vă expune cadouri.

  • Țesături:Țesături vechi sunt o învelitoare perfectă cadou. Pur și simplu combinați materialul cu panglici sau fire pentru a crea un aspect unic și atractiv.
  • Hârtie:Chiar și saci de hârtie de pe piață arata elegant, dacă le utilizați cu o panglică strălucitoare sau decupaje din hârtie de construcție.
  • Decorare:Arbori decorative sau fulgi de zăpadă pentru Crăciun sau lumanari și prăjituri pentru o zi de nastere arata destul de atunci când este utilizat pe hârtie simplă maro.

Nu trebuie să utilizați întotdeauna o cutie și o hârtie pentru a împacheta anumite elemente.

  • Borcane de sticlă:Borcane Mason sunt un mod ieftin de a înfășura perle de baie, săpunuri, ingrediente de gătit, dulciuri și chiar și obiecte foarte mici. Pur și simplu utilizați borcanul pentru a ține obiectele și împachetați panglica decorativă sau sârmă în jurul jantei, făcând bucle cu daltă. Dacă nu doriți ca destinatarul să poată vedea ce este în interior, utilizați hârtie de țesut ieftină pentru a acoperi interiorul borcanului înainte de a adăuga darul.
  • Cutii:Dulapuri decorative de cookie-uri sunt un alt mod de a împărți un cadou fără a trebui să cheltuiți o avere care o înfășoară în hârtie scumpe. Doar nu uitați să faceți destul de bine cu accesoriile. Ceva la fel de simplu ca o foaie de hârtie de hârtie sub o panglică va arăta elegant pe orice pachet simplu.
Îmbogățiți-vă cadouri cu accesorii

Indiferent de cum este cutia, borcanul sau puteți utiliza, nu uitați să adăugați accesorii la hârtie.

  • Chiar și cea mai simplă hârtie pare costisitoare când adăugați o panglică sau un nod frumos de satin.
  • Un alt mod ieftin de a vă decora darurile este să folosiți un stick lipici pentru a marca modelele din partea superioară a cutiei.
  • Adăugați sclipici sau confetti și lăsați-o să se usuce pentru o vreme, vă oferă un stil unic și o atingere de lux.