Etichetele adreselor sunt utile dacă trebuie să trimiteți scrisori multor persoane. În același mod, foile de calcul reprezintă o metodă rapidă de calculare și urmărire a bugetului. Iată cum puteți economisi timp prin crearea etichetelor dvs. de adresă și a foilor de calcul de cheltuieli pe calculatorul dvs.

Efectuați etichete de adrese pe computerul dvs.

Utilizând software-ul computerului, toată lucrarea se face dintr-un document gol.

  • Deschideți software-ul și mergeți la fila de corespondență.
  • Urmați instrucțiunile pentru a crea o listă de adrese pentru imprimare. Etichetele vin în mai multe dimensiuni; fiecare are propriul număr de cod.
  • Software-ul dvs. ar trebui să vă ofere, de asemenea, o listă cu cele mai utilizate branduri și dimensiuni pentru a vă formata documentul și a-l adapta la măsurile adecvate.
Controlați-vă banii cu o foaie de calcul

Tabelele de calcul (sau foile de calcul) reprezintă o modalitate excelentă de a vă monitoriza bugetul și conturile. O foaie de calcul este o rețea de celule în care ați adăugat informații sub formă de cuvinte sau numere. Imaginați-vă că grila este un set de coloane într-un registru vechi bun.

  • Pentru a crea un buget pentru casa ta, creați o coloană pentru fiecare lună. De exemplu, tastați lunile anului în rândul 3, începând cu coloana C.
  • Apoi tastați titlul "Venituri" în coloana A și apoi adăugați categoriile tuturor veniturilor diferite în coloana B. Apoi , introduceți rubrica "Cheltuieli" și adăugați principalele categorii de cheltuieli: împrumuturi, facturi de consum, alimente și așa mai departe. Este foarte ușor să adăugați categorii pe măsură ce mergeți, cum ar fi sărbătorile sau cadouri de Crăciun, de exemplu. Încearcă să fii precis și să eviți un număr uriaș "diferit".
  • Acum, introduceți toate numerele din extrasele dvs. bancare, plățile și chitanțele de plată sub luna și titlul corespunzător.
  • Acum puteți face programul să faceți toate calculele nesfârșite pentru dvs. și să vă analizați finanțele.
  • Software-ul dvs. ar trebui, de asemenea, să vă permită să vedeți dacă cheltuielile dvs. depășesc veniturile dvs. și puteți obține o cifră instantanee pentru toate cheltuielile alimentare pentru un an întreg, de exemplu, sau toate cheltuielile pentru o anumită lună. Pentru a calcula soldul lunar pentru coloana C, de exemplu, tastați calculul "(C10-C19)" și apăsați "Enter" pe tastatură.

Crearea etichetelor de adresă și a foilor de calcul a cheltuielilor nu a fost niciodată mai ușoară. Urmați aceste sfaturi simple și profitați la maximum de computerul dvs.!