de YP contribuitor

Dacă sunteți în Calgary pentru vacanța, veți avea ample oportunități de a vă face o ședere de iarnă unul memorabil. Profitați din plin de evenimente unice și de sărbătorile orașului pentru a vă găsi propria zonă de minuni în vest. [Credit Imagine: istockphoto.com/BrendanHunter]

Lumini Dacă vă întrebați cele mai multe Calgarians despre cele mai bune spectacole de lumină de Crăciun în timpul sezonului de vacanță, ei vor recomanda probabil Zoolights la grădina zoologică din Calgary. Proiectat pentru familii, Zoolights oferă o priveliște magnifică a peste 200 de seturi de lămpi cu un total de peste 1,5 milioane de lumini. Evenimentul oferă, de asemenea, posibilitatea de a face skate, vizitați Moș Crăciun și să vă așezați în jurul unui incendiu în timp ce beți ciocolată caldă.
O expoziție de lumină mai recentă în oraș, care merită văzută, este Legacy Christmas Light Parade, unde noua comunitate Legacy își decorează casele de model cu mai mult de 80.000 de lumini. Dacă preferați să stați mai aproape de centrul orașului, mergeți pe Stephen Avenue și admirați luminile care împodobesc mall-ul istoric pietonal în fiecare an.

Distrează-te la festivaluri și piețe

Piețele de iarnă din Calgary sunt un loc minunat pentru a găsi cadouri și pentru a sprijini comercianții locali. Una dintre cele mai populare este piața de Crăciun din Calgary de la Farmers 'Market. Cu participarea tuturor comercianților de pe piața publică din Calgary pe care îi cunoașteți și le iubiți, plus alți vânzători de vacanță, piața de Crăciun din Calgary asigură că nu veți merge acasă cu mâinile goale. !
O altă piață de iarnă mare este Piața de sărbători colective de piață. Market Collective se angajează să prezinte produsele artizanilor, artiștilor, muzicienilor și designerilor locali pentru a construi o comunitate mai puternică în Calgary.
Nu uitați de festivalurile de iarnă din Calgary! Dacă sunteți în căutarea unei activități de familie, asigurați-vă că vizitați Winter RV la Heritage Park. Petreceți timp de calitate împreună cu copiii dvs., participând la evenimentele cu tematică de iarnă din cadrul Muzeului Benzinelor Aleea.

În cele din urmă, cine ar putea rata sărbătorile vibrante de Anul Nou din Calgary? Realizând în fiecare an la Olympic Plaza, sejurul de Anul Nou de la Calgary este enigmatic pentru spectacolele de arte vizuale, activitățile de familie și, bineînțeles, focurile de artificii!

Activități sportive și de iarnă

Ca o fostă gazdă a Jocurilor Olimpice de Iarnă, nu există lipsă de oportunități pentru sporturile de iarnă. Profitați de iarnă trecând cât mai des posibil la schi sau snowboard la WinSport, care oferă trei parcuri diferite în funcție de abilitățile dumneavoastră.
Dacă preferați patinajul, mergeți la Olympic Plaza pentru patinajul gratuit. Inchirierea de skate este disponibila, deci nu trebuie sa cumparati o pereche daca faceti primul pas pe gheata.

În aceste zile reci în Calgary, atunci când este greu să te convingi să ieși afară, poți să stai înăuntru și să te bucuri de spectacolul Spărgătorului de nuci. Producată de baletul Alberta pe muzica Orchestrei Filarmonice din Calgary, Spărgătorul de nuci vă va pune în spiritul de vacanță. De asemenea, puteți participa separat la Festivalul anual al Filarmonicii din Calgary.

Evenimentele de iarnă și activitățile nu se întâmplă în Calgary în timpul sezonului de vacanță. Fie că sunteți interesat de lumini de Crăciun, de piețele de iarnă, de artele spectacolului sau de sporturile de iarnă, Calgary le are pe toate.