de Mike Archibald

Vrei să ai niște distracție în aer liber? De la drumeții la călărie, camping la canotaj, schiuri la schi, parcurile provinciale din BC oferă peisaje uluitoare și activități pe tot parcursul anului pentru entuziaștii în aer liber. Iată tot ce trebuie să știți despre trei dintre cele mai bune parcări rutiere de la distanță provinciale din Vancouver. [Fotografie de credit: iStock.com/franckreporter]

Golden Ears Provincial Park

Situat la aproximativ 40 de kilometri de centrul orasului Vancouver, Golden Ears Provincial Park este una dintre destinatiile de recreere premier British Columbia. Acest paradis în aer liber este ideal pentru călătorii de camping, înnoptări, excursii școlare - și multe altele!

 • Activități: Drumeții, alpinism, ciclism, călărie, pescuit, înot, plimbare cu barca, schi nautic și multe altele.
 • Trasee: Există 15 trasee pentru drumeții și călărie, plus trei trasee auto-ghidate, care sunt trasee care evidențiază caracteristici unice ecologice (și, fără să spunem, frumoase) ale zonei . În plus, ele sunt utilizate ca site-uri educaționale.
 • Camping: Golden Ears Provincial Park oferă trei locuri de campare, fiecare cu multe site-uri accesibile cu mașina. Sunt acceptate grupuri mici și mari de camping. Tarifele sunt de 50-150 $ pe noapte pentru tineri și 120 $ pe noapte pentru adulți.
 • Facilități: lansarea rampă la Alouette Lake; foc de ardere la camping; robinete de apă peste tot în parc; cele patru zone de picnic pe malul lacului (cea mai mare cu grătar), toalete și toalete în parc, inclusiv în spațiile din curte. țări; un loc de joacă la capătul nordic al Campingului Alouette; ploi în apropierea campurilor de golf Gold Creek. Pentru accesibilitatea scaunelor cu rotile există toalete pe toate taberele de camping, dușuri la Gold Creek și Alouette și acces la o pistă de drumeție și o plajă.
 • Sălbăticie: Mamifere bine reprezentate aici sunt castor, cerb, urs negru și chiar capre de munte. Parcul este, de asemenea, un loc excelent pentru observatorii de păsări.
Parcul provinciei Cypress

Aproximativ 15 kilometri de Vancouver, Parcul Provincial Cypress este un parc de munte ușor accesibil, cunoscut pentru activitățile sale minunate de recreere de iarnă și trasee pitorești pentru drumeții.

 • Activități: Snowshoeing, ciclism, drumeții și camping sunt gratuite la Cypress. Ratele de schi și snowboarding variază de la 18 dolari la 55 dolari pe zi, în funcție de vârsta clientului și de timpul petrecut pe pârtii. Pentru schiori, prețurile variază de la 5 USD la 22 USD pe zi.
 • Trasee: drumeții vor găsi șapte piste de dificultate variabilă în lunile de vară, variind în lungime de la o buclă rapidă și ușoară de un kilometru până la o excursie de 48 de kilometri. În timpul iernii, aventurosul poate merge pe pârtii de schi sau pe schi fond. Vârful Hollyburn, sound-ul Howe Crest și platoul Black Mountain oferă un antrenament bun și vederi spectaculoase.
 • Camping: Puteți face un cort înalt în munți sau pe traseul Howe Sound Crest Trail, dar nu există campinguri oficiale la Cypress Provincial Park. Fiți atenți și împachetați corespunzător dacă intenționați să vă petreceți noaptea aici.
 • Facilitati: Există două zone de picnic, toalete groapă și spălare pe tot parcursul parc și toaletele accesibile scaunelor cu rotile în termen de două zone de picnic și un acces ușor la traseu Lacul Yew.
 • Wildlife: În funcție de sezon, fiți pregătiți să întâlniți coioți, cerbi, urși negri, iepuri, nevăstuici și niște păsări vorbite.
Mount Seymour Provincial Park

Pentru frumusețea în plus înălțime pe North Shore, Mount Seymour Provincial Park oferă vederi spectaculoase de la Vancouver și diferitele niveluri de trasee de dificultate. Schiul este de asemenea superb.

 • Activități: Drumeții, mountain bike (este un loc perfect pentru ea!), Înot și lac de pescuit Elsay, călărie, programe educaționale pentru copii și, desigur, tot felul de sporturi de iarnă.
 • Trasee: Mai mult de o duzină de trasee de drumeții variind de la scurt la epic, de la simplu la exigente. Traseele cu snowshoe sunt furnizate în fiecare iarnă. Traseul Mountain Dog este deosebit de popular, pe lângă faptul că este accesibil câinilor, atât vara cât și iarna. În plus, vă așteaptă o vedere excepțională în partea de sus.
 • Camping: Muntele Seymour oferă un loc de tabără pentru grupuri cu toalete uscate și un adăpost mare de grup în care veți găsi o sobă de lemn, mese de picnic și o groapă de foc. Tarifele pentru tineri sunt de 5 $ și mai mult pe noapte. Adulții plătesc 80 $ sau mai mult pentru noapte, plus o sumă suplimentară de 5 USD pentru fiecare adult și 1 $ pentru fiecare copil cu vârsta de peste 6 ani. Campingul sălbatic este permis, dar, din nou, vă lași aici, așa că aveți grijă.
 • Facilități: Există patru zone de picnic, unul cu o cantină; Pit și toalete în parc.
 • Fii sălbatici: așteaptă să vezi urșii negri, coioții, cerbi, iepuri, câini și bobați pe trasee aici - dar fii atent cu aceste două! Din nou, există o mare varietate de păsări, inclusiv șoimi în toamnă.Pregătește-te să fii alungat de aceste parcuri provinciale din British Columbia și de cele mai impresionante locuri turistice pe care le dețin, dar așteaptă câteva reguli de viață sălbatică și de camping. Efectuați cercetările în avans vizitând site-ul BC Parks. Asigurați-vă că evadarea naturii este atât sigură, cât și distractivă.