de Jacques Berube Nu ai timp pentru a rezerva o masă la restaurant, sau vrei să faci un pic diferit în acest an? Vă oferim câteva modalități fericite de a reinventa Ziua Îndrăgostiților și de a vă lua timp pentru a vă purta simplu în dragoste, cu stele în ochii voștri.

Iubitorii dulci

Veți găsi la eveniment te iubesc în ciocolată! - a avut loc în februarie zece-12 2017 la piața Bonsecours - capodopere mici ale celor mai bune din Quebec și fabricanți de ciocolată vor urmări parada de moda si ciocolata. O combinație perfectă pentru a-ți alege puțin rafinamentul de ciocolată și îmbrăcăminte.

iubitorii de relaxare

petreceți ziua la spa; urban și exotic, cum ar fi Bota Bota sau rural și sănătate, cum ar fi rezervația termală Balnea. Hammam, masaj cu patru mâini sau pietre fierbinți, alge marine sau folie de ciocolată vă așteaptă acolo. Acestea sunt momente delicioase de plăcere de oferit pentru a înmuia tot ce rămâne din mici disconforturi ale vieții de zi cu zi.

Book Lover Fie căvăzut de Kamasutra Girls Alicia, un jurnalist japonez, clasic Justine sau nefericirilesub "divin" Marchizul de Sade,Lady Lover Chatterley sauAliss, sexy thriller Patrick Senecal, vei gasi cu siguranta la librărie în cartier lucrări de obraznic aprinde imaginația ta. Amplasat atât sub aceeași ciocolată confortabilă, sorbind și spumante, începeți să citiți romanul dvs. preferat ...

Iubitorii de iarnă Cu ocazia Ziua Îndrăgostiților, da-ti un moment de iarnă de neuitat cu cateva piese interesante: o excursie snowshoe de lumina torțelor în North River trasee Regional Park, un sania trasă de câini aventura cu noapte într-un TIPI de lux, o plimbare cu trasura sau o noapte fierbinte la hotel Înghețată din Quebec. Iubitorii iernii vor găsi ceva care să le satisfacă oriunde în țara noastră frumoasă.

urban Loving Poti dansa ca un nebun la The Igloofest oferi Prom seara de Valentine Youth Foundation Quebec la Ballroom Windsor, un concert în Quartier des Spectacles sau o piesă de teatru prezentate într-unul dintre cele mai multe teatre din Montreal, să nu mai vorbim de descoperirile culturale minunat concert de pian la lumina lumânărilor în biserica Plateau Saint-Denis. Și există întotdeauna acest spectacol magnific al luminilor din Montreal pe care le puteți contempla în timp ce vizitați Mount Royal Lookout.

Lovers lacome De ce nu sărbătoare în dulceața cuib dragoste în savoring capodopere gourmet-cap la cap cu artizani alimentare bune ca firma de catering sau Anual preferat. Însoțiți-vă masa cu berile delicioase de microbrewerie pe care le veți găsi în magazinele de specialitate, cum ar fi Assoiffés. Extinde plăcerile de la masă cu niște nuggeturi de fericire dulce de ciocolată ca Dinette Nationale.

În dragoste la locul de muncă

Au livrate flori la birou. Dragostea vieții tale nu se va întoarce, uimită de atenția ta și ... puțin de invidia colegilor săi. Împingeți rafinamentul până la ieșirea așteptată de lucru pentru a-i oferi o piatră prețioasă, tot ce are este mai original, veți găsi magazinul Muzeului de Artă Contemporană sau Muzeul de Arte -Arte din Montreal.

Iubitorii de

canadian Dacă ambele hochei cum ar fi, au o privire la magazinul Canadiens, da-te un tricou cadou de player-ul preferat al Habs și să participe la o petrecere la Bell Centre. Dar poate prefera să urmărească jocul la televizor, în pijamale grupate confortabil CH-ul, un buchet de flori albastre, albe, roșii pe masa de cafea lângă un vas plin de aripi de pui.

Lovers altruistă Insotit (e) semnificativ cealaltă, da o mână voluntarilor care servesc masa de prânz sau cină pentru persoanele fără adăpost de Accueil Bonneau sau misiunii Brewery vechi, problema de a da înapoi puțină atenție , o mică dragoste.

iubitorii pur și simplu

ia timp să spună "te iubesc!".

Bonus Descopera Municipalitatea Saint Valentin, capitala autoproclamatei iubirii în Montérégie Occident, și vizita Sugarbush Valentine.