de Joel Dryden Nextfest Pride Festivalul Edmonton, Edmonton este plin de evenimente în luna iunie, tocmai la timp să se bucure de o bere bună rece pe o frumoasă terasă Edmonton. Deși orașul este cunoscut ca orașul de iarnă, luna iunie demonstrează că sezonul de vară este la fel de minunat. Acesta este cel mai bun mod de a oferi Edmonton această lună. [Photo credit: Mark Barbat]

noi locuri preferate în cazul în care să mănânce și să bea

de 20 Chocorrant scaunele sunt rareori goale de la deschiderea patiserie pe strada 124 la mijlocul lunii aprilie. Deserturile și croissanele fotogenice au adus recenzii rave, iar supele lor și sandwich-urile de cină devin rapid favorite.

Dacă vă plac prăjiturile, veți fi fericit să auziți că Art of Cake a deschis un spațiu extins la Edmonton's Brewery District. Deschis din 2007, la locația lor vechi de la Edmonton City Center și conduse de artiști de patiserie Gloria Bednarz și Guenter Hess, arta de a tort creat prăjituri frumoase, personalizate, care pot fi descrise ca fiind opere de art.

Deschis de echipa din spatele The Common, fermecătorul Grandin Fish 'N' Chips servește mâncăruri delicioase de la deschiderea sa la sfârșitul lunii februarie. Comandați o plăcuță clasică de pește și chipsuri sau alegeți din celelalte opțiuni din meniul lor variat, inclusiv fructe de mare sau stridii.

data pentru a marca pe calendar

artistice și teatrale scenele Edmonton au o reputație excelentă pentru o lungă perioadă de timp, în mare parte din site-urile lor și comercianții lor incredibile, cum ar fi Yardbird Suite, The Paint Shop și UniThéâtre. Prin urmare, este normal ca aceste locuri sunt printre site-urile care găzduiesc cei mai buni artiști emergente din Edmonton în timpul 2017 Nextfest programat de la unu-11 iunie Festivalul Teatrului de Teatru anual prezintă celor mai buni artiști vizați, regizori, muzicieni și dansatori locali într-un program bogat în cele 11 zile ale evenimentului. Pentru mai multe informații, citiți Sfat practic Gene Gene Kosowan.

Arătați-vă mândria în timpul festivalului anual, de 10 zile Edmonton Pride Festival, 9-18 iunie. Desigur, evenimentul principal al festivalului este Parada Pride, care se va deplasa pe The Whyte Avenue pe 10 iunie. Organizatorul acestei parade este Edmonton Two-Spirit Community.

Teatrul Citadel va găzdui cea de-a 17-a ediție a festivalului Improvaganza, ediția anuală internațională a improvizațiilor și comediilor de la Edmonton. Prezentat de Rapid Fire Teatrul Society, evenimentul va avea loc la 14 iunie 24, iar artiștii participanți includ nerelevant Afișare CBC, Serviciul duminică și Vancouver Folk Lordz și Marv N „Berry Edmonton.

_________________________________________________________________ descoperi lucruri mai interesante de făcut în Edmonton:

  • 4 locuri din Edmonton, care prezintă evenimente Nextfest 2017
  • zbor de la pasăre ochi vedere: cele mai bune vederi panoramice vecinătăților
  • Edmonton: cel mai bun din Garneau _________________________________________________________________

Pull Deși există o mulțime de evenimente artistice pentru a vă distra în luna iunie, dar păstrează în minte marile atracții vizuale și sunet Edmonton în timpul verii. Bucurați-vă de grătar în timp ce ascultați muzică live afară, în a patra ediție a festivalului anual de la Northlands Porkapalooza, sau de a descoperi cultura celtică în Highland Gathering 2017 Grant MacEwan Park.

La începutul acestui an, Edmontonii s-au bucurat de magia sculptării de gheață în timpul festivalului Ice on the Whyte. Echivalentul său de vară, Sand on Whyte, va încânta familiile cu creații impresionante sculptate în nisip de către profesioniști precum Peter Vogelaar și Denis Kleine. Veți fi uimiți de complexitatea acestor creații de nisip. Lucrările trecute includ ogres și castele de nisip pe Whyte Avenue.

Cu atât de multe lucruri pe calendarul Edmonton, veți avea multe modalități de a vă bucura de soare în iunie. Ieșiți și profitați din plin de vară în oraș.